Úžasnú emotívnu novinku priniesol KYGO spolu s Jamesom Gillespim. Nenechajte si ju ujsť!

Nórsky producent Kygo vydal svoju úplne novú skladbu s názvom „Gone Are The Days“, ktorá obsahuje vokály speváka Jamesa Gillespieho. Odpremiérovaná bola 16.4. 2021. Táto skladba je teraz k dispozícii na všetkých streamovacích platformách prostredníctvom záznamu Sony Music RCA Records.

Toto je prvé vydanie novej skladby ikonického majstra tropical house po veľmi úspešnom roku 2020, a to predovšetkým vďaka vydaniu jeho tretieho štúdiového albumu ‘Golden Hour’. Vďaka tomu, že mnoho skladieb presahuje hranicu stoviek miliónov streamov, Kygo ide  stále dopredu a hľadá ďaľších poslucháčov s touto úžasnou a krásnou organickou nahrávkou. Toto vydanie skladby je  sprevádzané špeciálnou verziou navrhnutou pre piano jam, ktorá slúži ako úvod k pôvodnej skladbe.

Aj keď je verzia s klavírnym jamom bez vokálov, je tak emotívna, ako by každá pieseň mala byť. Len s klavírmi a sláčikovým orchestrom v pozadí, ktoré spolu idú, získa Kygo neskutočný výsledok s veľmi dojemnou atmosférou v tejto novej stope. Len čo sa jamové intro dostane na koniec, vokál Jamesa Gillespieho predstavuje pôvodnú skladbu, ktorá preberá vedúcu úlohu skladby. Na inštrumentálnej scéne sa začínajú objavovať ďalšie prvky, ako sú gitary, krátke struny a skutočné bicie, ktoré dodávajú viac rytmu a celkový pocit veľmi komerčného organického zvuku.


SME (v mene spoločnosti Kygo/RCA Records)

Ja som sa do nej zbláznila a čo vy?

Viac o téme: #are #Days #gillespie #Gone #James #kygo #music #new #song #the