Marvel predstavuje prvého ázijského superhrdinu Shang-Chi

Marvelovka Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings prichádza s prvým teaser trailerom, v ktorom môžeme vidieť množstvo bojových scén a nového hrdinu spadajúceho do prepleteného univerza Marvel filmov.

Teaser nám ponúka pohľad na hlavného hrdinu, majstra bojových umení Shang-Chiho (Simu Liu) ako si užíva život v San Franciscu v nádeji, že pred svojou minulosťou navždy utiekol. V pozadí však počujeme hlas, ktorý mu vraví, že je načase aby opäť zaujal miesto po jeho boku. Hlas patrí Shang-Chiho otcovi Wenwu, teroristovi tiež známeho pod menom Mandarin. Toto meno si určite pamätáte z tretieho pokračovania Iron Mana, kde ešte Tony Stark zistil, že takzvaný Mandarin je podvodník. Tentokrát sa však môžeme tešiť na toho pravého, skutočného vodcu záhadnej organizácie Ten Rings, s ktorou sa musí Shang-Chi vysporiadať.

V 25. filme zo sveta Marvelu sa okrem Simu Liu v roli Shang-Chiho predstaví tiež Tony Leung ako Wenwu/Mandarin, Awkwafina v úlohe Shang-Chiho kamošky Katy a mnoho ďalších. Snímka plná Kung Fu pochádza z produkcie Kevina Feigeho a o réžiu sa postaral Destin Daniel Cretton.


Marvel Studios

Keďže do premiéry, ktorá by sa mala v kinách uskutočniť 3. septembra 2021 nám ostáva ešte mnoho času, užime si zatiaľ krátku ukážku dostupnú od 19. apríla 2021.

Viac o téme: #and #Legend #marvel #MCU #of #Rings #shangchi #Studios #teaser #Ten #the