Karanténny klip k singlu Grapes of Wrath vykresľuje každodenné priority členov kapely Weezer

Všetci pravdepodobne veríme, že sa čoskoro z tohto začarovaného kruhu opatrení a domáceho väzenia vyvlečieme, no každá karta má dve strany. Skupina Weezer nám v novom klipe singlu „Grapes of Wrath“ priblížila, že aj keď nám chýba kvapka socializácie, čas by sme mali venovať práve sami sebe.  

Rivers Cuomo, spevák kapely, klip zahájil telefonátom a prišiel na skvelý trik, ako sa vyhnúť skupinovému mítingu a tak venovať čas svojim záľubám. V nasledujúcich scénach sa členovia kapely presúvajú vo svojich príbytkoch, chvíľu konverzujú, no onedlho to prestane baviť aj ich a každý sa vráti do vlastnej bublinky, kde si užíva chvíle pre seba. Názvom singlu „Grapes of Wrath“ tiež symbolicky oslavujú 82. ročník vydania knihy.  
 
Ak sú pre vás Weezer novým objavom, kapela pochádza z Los Angeles a tvorí melodický žáner alternatívnej hudby s rockovým podfarbením. Vznikla ešte v roku 1992 a na ich konte leží už 9 albumov a 6 rozšírených nahrávok. Ak hľadáte single, ktoré stoja za to, retro singel „Buddy Holy“ vás vráti do 90.rokov a „Say It Ain’t So“ z roku 2004 je ako stvorený na chvíľku pohody. 


WMG (v mene spoločnosti Atlantic Records); Polaris Hub AB a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)
 
Oficiálny klip pre singel „Grapes of Wrath“ vyšiel 14. marca a vy si ho, rovnako ako ja, určite zamilujete. 

Viac o téme: #alternative #článok #grapesofwrath #novinka #officialclip #rock #weezer