Remake legendárnej scény z Twilight ságy v podaní Tessy Violet a lovelytheband

Pieseň „Games“ od Tessy Violet sa prvýkrát objavila v roku 2019 na jej albume „Bad Ideas“. V novom prevedení skladby sa americká alt pop speváčka a skladateľka spojila s indie popovou kapelou lovelytheband aby vdýchli skladbe nový život. 

Skladba má žánrovo blízko k alternatívnej a indie scéne a rozpráva o tom, čo dokáže podvádzanie vo vzťahu, podozrenie a neustála neistota spraviť s ľudskou mysľou. Americké trio lovelytheband do pomerne rytmickej piesne vnáša nový zvuk, energiu a vítané oživenie.

Spolupráca Tessy Violet a kapely lovelytheband nám tiež priniesla videoklip k piesni „Games“, v ktorom si poctili legendárnu scénu z filmovej série Twilight. Každý, kto videl upírsku ságu dokáže už na začiatku klipu rozoznať modrasté tóny a ponuré farby typické pre filmy z upírskeho prostredia. V momente, keď však uvidíme samotnú Tessu oblečenú v baseballovom úbore, opadnú z nás všetky pochybnosti a môžeme si byť istí, že v klipe uvidíme remake najznámejšej baseballovej scény z upírskej ságy. Vtipným podaním a výberom témy tak ulahodili nielen fanúšikom Twilight ságy. Scény sú hravé, nechýba im humor a tiež sa v nich kladie dôraz na detaily tak, aby sa čo najviac priblížili originálu. Uprostred klipu sa dokonca objaví aj herec Peter Facinelli, ktorý vo filmoch stvárnil postavu Dr. Carlisle Cullena


The Orchard Music (v mene spoločnosti T∆G Music); Songtrust, LatinAutorPerf, Pulse Recording (music publishing), BMI – Broadcast Music Inc., LatinAutor a spolky vlastníkov práv na hudbu (5)

Novú verziu skladby „Games“ spolu s videoklipom môžeme sledovať už od 17. apríla tohto roku.

Viac o téme: #2021 #alt #alternative #Games #indie #lovelytheband #music #pop #Tessa #Twilight #video #videoklip #Violet