AREA21 sa vracia na Zem s novou skladbou

Holandsko-americké electronic dance music duo predstavuje nový track s názvom „La La La“, prvú skladbu z ich očakávaného debutového albumu.

Toto zoskupenie skladajúce sa z mladého, holandského DJa a producenta Martina Garrixa a amerického speváka, rappera a skladateľa Maejora získalo popularitu s ich piesňou „Spaceships“. Tú Garrix predstavil počas Ultra Music Festivalu v roku 2016. Skladba zožala veľký úspech a stala sa číslom 3 v Spotify Viral 50 chart.

Počas rozhovoru na TikToku 24. októbra 2020 Martin Garrix prezradil príchod albumu dua Area21 na tohtoročnú jar. Teraz nám prinášajú prvú ochutnávku v podobe piesne „La La La“ a čo viac, aj s videoklipom. Ten pochádza z produkcie renomovaného animačného štúdia Titmouse Inc. Môžeme v ňom sledovať ako prvá skladba z ich albumu prichádza na planétu Zem v rukách dvoch mimozemšťanov a všetci sa ich príchodu naozaj tešia. Ako už predtým naznačili, piesne nebudú výlučne elektronické a majú sa líšiť od ich predošlej produkcie. „Album je veľmi hravý, je to akoby sa stretli Gorillaz s Outkast a trochu aj Daft Punk. Naozaj sa veľmi teším, keď album vyjde“ vyjadril sa DJ. „La La La“ začína veľmi vyzývavo a ako pokračuje, tóny sa stávajú veľmi chytľavé a v kombinácii s husľami nám prináša úplnú zvukovú senzáciu.


UMG (v mene spoločnosti Hollywood Records)

Užite si túto ochutnávku z dlho očakávaného albumu dua Area21, ktorá je spolu s videoklipom dostupná od 9. apríla 2021.

Viac o téme: #AREA21 #článok #duo #lalala #Maejor #martingarrix #videoklip