Animovaný film „Luca“ dostal nový trailer

Animovaná novinka od Pixaru predstavila svoj druhý trailer, ktorý vás vtiahne do leta plného dobrodružstva.

Hlavná postava Luca, ktorej hlas prepožičal kanadský detský herec Jacob Tremblay, s jeho novým priateľom Albertom (Jack Dylan Grazer) vyzerajú ako obyčajní chlapci. V skutočnosti ale ukrývajú tajomstvo, ktoré im pri kontakte s vodou umožňuje stať sa morským tvorom, zatiaľ čo na zemi majú ľudskú formu. Morské príšerky sa vydávajú za dobrodružstvom do prímorského mestečka talianskej riviéry plnej zmrzliny, cestovín a nekonečných jázd skútrov.

Podľa slov režiséra filmu Enrica Casarosa je „Luca“ hlboko inšpirovaný jeho detstvom v Taliansku. „Príbeh je pre mňa veľmi osobný nie len preto, že je zasadený do prostredia talianskej riviéry, kde som vyrastal, ale aj kvôli podstate filmu – oslave priateľstva. Detské priateľstvá často určujú smer, ktorým sa chceme uberať, kým sa chce stať a to je to puto v srdci nášho príbehu. Takže okrem krásy a čara talianskeho pobrežia nám film prinesie aj nezabudnuteľné letné dobrodružstvo, ktoré Lucu zásadne zmení.“


Disney

Luca“ bude dostupný na streamovacej službe Disney+ od 18. júna 2021. Zatiaľ si môžete vychutnať atmosféru talianskeho pobrežia v novom traileri, ktorý bol zverejnený 28. apríla 2021.

Viac o téme: #animovanyfilm #článok #enricocasarosa #Luca #trailer2