HACKS: seriál, v ktorom sa nevyhnete sarkazmu ani ironickým poznámkam

Nevraživé správanie a drzý prístup? Pre Deborah Vance, legendárnu komičku pôsobiacu v Las Vegas, to nie je žiadna španielska dedina. Keď si na písanie vtipných textov najme mladú 25-ročnú vyhnankyňu spoločnosti, zistí, že majú predsa len niečo spoločné. 

Deborah Vance sa rokmi vypracovala na slušnú pozíciu uznávanej komičky a verí, že za každým z jej úspechov stojí námaha a tvrdá práca. Žena ako z ocele, Deborah je neskôr donútená nájsť a zamestnať mladú krv, ktorá by jej písala trefné texty plné humoru a sarkazmu pre jej mladšie publikum, preto si vyhliadne 25-ročnú dievčinu, no z danej situácie nie sú vôbec nadšené. Táto väčšia výzva ich však obe privedie k myšlienke, že zdieľanie humoru s inými dokáže obohatiť hlavne ten náš.
 
Seriál „Hacks“ zrežírovala Američanka Lucia Aniello, pôvodne narodená v Taliansku, ktorej sa tiež píšu zásluhy za filmy „Rough Night“ či „Broad City“. Hlavnú úlohu Deborah obsadila Jean Smart a v seriáli ju sprevádza mladá postava herečky Hannah Einbinder.  


Warner Media
 
Ak od tohto seriálu očakávate iba mierne narážky, „Hacks“ vás v tejto domnienke určite nenechá a bez sarkastickej poznámky od obrazovky neodídete. Upozornenie si teda môžete nastaviť na 13. máj, kedy sa na HBO Max objaví prvá epizóda.  

Viac o téme: #článok #comedy #dráma #hacks #hbomax #novinka #trailer