Imagine Dragons predstavil vizuál k skladbe „Cutthroat“

Americká indie rocková kapela funguje už od roku 2008, vydali štyri štúdiové albumy a po trojročnej pauze vydali dve nové skladby, „Follow You“ a „Cutthroat“. K prvej už dávnejšie zverejnili vizuál a teší sa veľké obľube fanúšikov. Druhá skladba sa až teraz dočkala svojho videoklipu, ktorý má jemne strašidelný podtón. Kapelu tvoria Dan Reynolds (spev), Ben McKee (basgitara), Daniel Platzman (bicie) a Wayne Sermon (gitara).

Kapela Imagine Dragons už v minulosti zvykla svojich fanúšikov trápiť záhadnými odkazmi, ktoré skrývali na prvý pohľad nepochopiteľné indície. Skladba „Cutthroat“ nebola výnimkou a veľké odhalenie malo v sebe štipku záhady. Celý príbeh vydania skladby a prezradenie pôvodného meno kapely, si môžete prečítať tu. Teraz kapela vydala vizuál k skladbe a za jednu hodinu dosiahla skoro 

Skladba „Cutthroat“ sa dočkala videoklipu 5. mája o 16:00 nášho času.  „Cutthroat je silný kontrast k tvorbe, zvukovo aj tematicky. Je o vykričaní svojej sebaľútosti.“, dodáva Dan Reynolds. Zároveň s osobným odkazom, spevák potvrdil vydanie piateho albumu. Prezradil tak aj, akým smerom sa bude uberať dlho očakávaná nahrávka. O vizuál k skladbe sa postaral režisér Matt Eastin. Hlavné úlohy si zahrali Olivia MunnováAdrian Martinez. Celý klip sa nesie v strašidelnej atmosfére, ktorá na prvý pohľad ukazuje na vraždu. Video nám zobrazuje priebeh skúšok na vodičský preukaz s množstvom byrokracie. Olivia je najprv zobrazená s ležiacim telom vedľa auta a červenou škvrnou na tvári. Neskôr však zistíme, že počas poslednej jazdy stratí nervy, ujde z cvičiska a vyhodí inštruktora z auta. Červená škvrna teda nie je krv, ale paradajková polievka.


UMG (on behalf of Kid Ina Korner / Interscope); LatinAutor – UMPG, CMRRA, LatinAutorPerf, UMPG Publishing

Zábery skúšok sú striedané s kapelou, ktorá odohráva v opustenej budove koncert. Už včera skupina zverejnila príspevok na Instagrame, ktorý však po chvíľke zmizol a neskôr bol opäť pridaný. Fanúšikov sa môžu tešiť na ich ďalšie projekty.

Viac o téme: #Cutthroat #Dragons #Imagine #indie #mystery #rock #videoklip