Georgetown: Bizarný pravdivý príbeh o manželstve, podvodoch a vražde

Paramount nedávno ukázal nový trailer k filmu Georgetown. Film je režijným debutom Christopha Waltza, ktorý si v ňom zahral aj hlavnú rolu. Rakúskeho herca Christopha môžeme poznať z bondovky Spectre, ako záporáka z Nehanebných bastardov, alebo vďaka jeho oscarovému hereckému výkonu v Divokom Djangovi. Waltz, na režírovanie drámy Georgetown, našiel inšpiráciu v článku z New York Times o Albrechtovi Muthovi, 47-ročnom mužovi, ktorý zavraždil svoju 91-ročnú ženu Violu Drathovú.

Georgetown nás prevedie príbehom o vražde založenej na skutočných udalostiach, ktorý je plný zvratov a politických nepokojov. Waltz ako Ulrich Mott, výstredný, prefíkaný a na prvý pohľad zdvorilý chlap, sa šplhá po spoločenskom rebríčku do vyššej spoločnosti. Zdanlivo sa mu darí v jeho ambíciách omotať si každého okolo prsta vo Washingtone D.C. Ulrich sa rohodne vziať si výrazne staršiu, ale zato bohatú dámu v zrelom veku Elsu Brechtovú, čím si však ani zďaleka nezíska jej dospelú dcéru Amandu. Dej naberie na obrátkach, keď dôjde k vražde Elsy a Ulrich sa stáva hlavným podozrivým. Od tej tragickej udalosti nadobudnú Ulrichove klamstvá oveľa zlovestnejší podtón. Ulrich nemusí byť taký, ako sa zdá, keď policajné vyšetrovanie začína odhaľovať väčší podvod, ktorý zachádza oveľa hlbšie, ako si ktokoľvek predstavoval.


Paramount Pictures

Trailer sčasti biografickej drámy Georgeotwn nám zobrazuje najvýraznejšie črty postavy Motta, na ktoré sa môžeme tešiť. Prvý film Christopha Waltza sa obajví od 14. mája 2021 v amerických kiná a od 18. mája 2021 na VOD platforme Paramount Home Entertainment.

Viac o téme: #biografickadrama #biographymovie #christophwaltz #crimi #crimidrama #crimidramamovies #dráma #dramamovie #Georgetown #georgetownmurder #krimidrama #krimifilm #kriminalnadrama #newbiographydramamovie #newdramamovies #novybiografickyfilm #paramount #paramountmovies