Kvapku ženského sebavedomia vám dodajú Little Simz a Cleo Sol v ich novom singli „Woman“

Venom“ či 101 FM“ sú single, ktoré zbúrali ľady medzi ženskými stereotypmi na momentálnej hip-hop scéne a patria medzi jej špičky. V týchto krokoch Little Simz pokračuje aj naďalej a prináša nám novú spoluprácu s hudobníčkou Cleo Sol v expresívnom singli s názvom „Woman“. 

Dva hlasy v dokonalej harmónii. Dvojica hip-hop raperky Little Simz s africkými koreňmi a Britskej umelkyne Cleo Sol je v správnom čase na správnom mieste. Little Simz má za sebou hneď niekoľko hereckých a hudobných úspechov, pričom sa už dvakrát objavila hudobnej platforme Colors. Cleo Sol má v rukáve pár úspešných singlov ako „Why Don’t You“, s ktorým v roku 2018 vystúpila v Colors a nateraz sa púšťa do ďalších kolaborácií. „Woman“ je bohatý na melódiu a slovný prejav sprevádzaný prvkami farieb, šperkov či luxusných priestorov.  
 
Pocit zdravého ženského sebavedomia je textovo cítiť v celom singli a iné to nie je ani vo videu, ktoré režírovala samotná Little Simz. Na klipe ďalej pracovalo mnoho producentov, vizážistiek či tanečníčok, no vynechať nesmieme kreatívneho režiséra Jeremyho Ngatho Coleho, ktorý bol pri tvorbe jej pomocnou rukou.  


AWAL Digital Limited (Kobalt) (v mene spoločnosti AGE 101)
 
Klip mal premiéru 6. mája a prináša skutočne uvoľnenú atmosféru. Tešiť sa tiež môžeme na nový album interpretky Little Simz s názvom „Sometimes I Might Be Introvert“.

Viac o téme: #článok #cleosol #hiphop #littlesimz #novinka #officialclip #r-b #rap #RnB #woman