V hre Tony Hawk’s Pro Skater skateboardové triky nepoznajú limit.

Pripravte si skateboard, nasaďte si chrániče a pustite sa do vzrušujúcej jazdy, plnej skokov, trikov a aj pádov. A to všetko v úchvatnom grafickom spracovaní s využitím technológie nových konzol.

V hre Tony Hawk’s Pro Skater sa hráč stane nádejným skaterom, ktorý je odhodlaný stať sa tým najlepším. Avšak konkurencia je veľká a o sponzorstvo sa uchádza mnoho ďalších. Plňte rôzne úlohy, získajte vylepšenia vašej postavy i dosky a dokážte, že patríte na vrchol. Okrem príbehovej línie hra ponúka možnosť voľnej jazdy, v ktorej si môžete skúšať triky a skoky na vybraných mapách, ale aj možnosť kooperatívnej jazdy s priateľmi.

Hra Tony Hawk’s Pro Skater predstavuje jednu z najpopulárnejších herných sérií zameraných na fenomén skateboardingu a jej najnovší titul predstavuje pôvodnú verziu hry určenú na novú generáciu konzol s vylepšeným grafickým spracovaním, ovládaním a v neposlednom rade pribudla možnosť hrania viacerých hráčov, čo v prvotných verziách hry nebolo možné. Hra taktiež podporuje zdieľanie máp vytvorených hráčmi.


Activision

Hra Tony Hawk’s Pro Skater vychádza už koncom mája 2021 na platformách PlayStation 5, Xbox Series X/SNintendo Switch.

Viac o téme: #Game #hawk-s #hra #new #Nová #Pro #PS5 #Skater #switch #Tony #Xbox