Slnko, teplo a málo oblečenia. To je nová skladba „Girl From Rio“ od speváčky Anitta

Brazílska speváčka Anitta debutovala v roku 2013 so singlom „Show Das Poderosas“, s ktorým dosiahla viac ako 150 miliónov vzhliadnutí a podpísala zmluvu s Warner Music Brazil. Začiatkom tohto roka vydala skladbu „Loco“, s ktorou obsadila popredné priečky v hitparádach a teraz zverejnila „Girl From Rio“, ktorá je zrejme ďalšou ochutnávku z pripravovaného albumu.

Skladba „Girl From Rio“ vyšla 1. mája a so svojím vizuálom nás vzala do minulosti. Video režíroval Giovanni Bianco a obsahuje zábery, ktoré sa nápadne podobajú tým z klasických filmov 20. storočia. Striedajú sa s modernými scénami zo slnečnej pláže a mora. Videoklip sa natáčal v hotely GoodTime v Miami.  Zo scén je cítiť leto, more a slnko. Samozrejmosťou je aj množstvo ľudí len v plavkách a pikantnejšie zábery. Skladba je tiež inšpirovaná singlom z roku 1962 „The Girl From Ipanema“, ktorá je taktiež ódou na svoje rodné mesto.


WMG (on behalf of Warner Records Label); Soundreef Ltd, UMPG Publishing

Anitta vystúpila na Today Show a Jimmi Jimmel Live, kde naživo zaspievala novú skladbu a naznačila, že sa fanúšikovia môžu tešiť na nový album, ktorý vyjde ešte tento rok.

Viac o téme: #annita #form #from #Girl! #ipanema #popmusic #rio #the