Bebe Rexha predstavila skladbu „Break My Heart Myself“ s bubeníkom Travisom Barkerom

Americká speváčka Bebe Rexha, vlastným menom Bleta Rexha, spolupracovala s menami ako Martin Garrix, Eminem alebo Selana Gomez. V roku 2018 vydala svoj debutový album „Expectations“, ktorý sa umiestnil na trinástom mieste v rebríčku  Billboard Hot 100. Teraz vydala už piaty singel „Break My Heart Myself“, ktorý je z nového albumu „Better Mistakes“, už teraz dostupným na niektorých platformách a v obchodoch.

Singel „Break My Heart Myself“ vyšiel 7. mája. Je to titulná skladba z nového albumu „Better Mistakes“, ktorý vyšiel v rovnaký deň. Speváčka v skladbe spieva o svojom zlomenom srdci a o pocitoch, ktoré pri tom cíti. Spolupracovala na ňom s bubeníkom Travisom Barkerom z kapely Blink 182, ktorý je známi svojim účesom a vystúpeniami bez trička. O vizuál k skladbe sa postaral režisér Christian Breslauer. Vo videoklipe Bebe Rexha tancuje v rakve a spieva text svojej skladby. Za ňou hrá polonahý Travis na bubnoch a odhaľuje nám všetky tetovania. Celé video sa nesie v temnej atmosfére podobne ako text skladby.


WMG (on behalf of Warner Records Label)

Nový album „Better Mistakes“ je už teraz k zakúpeniu v obchodoch. Tešiť sa môžete na množstvo veľkých mien ako Doja Cat, Lil Uzi Vert, Rick Ross a mnohé ďalšie. Ale v posledných mesiacoch sa speváčka môže tešiť veľkému množstvu spoluprácam so speváčkami Sia, Anna-Marie a ďalšími inými umelcami. Fanúšikovia môžu určite očakávať ďalšie novinky.

Viac o téme: #beberexha #better #Break. My #Heart #Mistakes #Myself #popmusic #travisbaker