Vo filme „Rogue Hostage“ sa ocitneme uprostred rukojemníckej akcie

Ak máte radi poriadnu dávku napätia a akcie, film „Rogue Hostage“ je pre vás ako stvorený! Staňte sa súčasťou napínavého boja o čas s hŕstkou rukojemníkov v novom americkom akčnom trileri.

Keď ozbrojená skupina zločincov prepadne obchod so športovými potrebami v malom americkom meste, stanú sa zo všetkých zákazníkov vrátane Kylea Snowdena a jeho malej dcéry rukojemníci. Kyle je nevlastný syn kongresmana a majiteľa obchodu Sama Nelsona, no je tiež bývalý člen námorníctva a trpí posttraumatickou stresovou poruchou. Eagan, vodca teroristov má v pláne vyhodiť všetkých vrátane seba do vzduchu kvôli nevybaveným účtom s kongresmanom Nelsonom z minulosti. Pre Kylea tak prišiel čas vziať situáciu do vlastných rúk a vzoprieť sa teroristom skôr, než zabijú jeho rodinu a zvyšných rukojemníkov. Dokáže sa postaviť svojej traume a použiť svoje schopnosti z námorníctva, aby zachránil desiatky nevinných životov?


ONE Media

V hlavných úlohách sú obsadení Tyrese Gibson známy z filmu Fast & Furious 6 a John Malkovich, ktorý sa objavil vo filme Bird Box z roku 2018. Akčný triler z netradičného prostredia vám nedá vydýchnuť až do samotného konca. Pozrieť si ho môžeme už od 11. júna tohto roku. 

Viac o téme: #1+1 #2021 #action #akčný #film #Gibson #Hostage #John #jún #june #Malkovich #movie #novinka #Rogue #thriller #triler #Tyrese