Roztržka s aligátorom kvôli peniazom – aj to ponúka nový klip „Let It Go“ od DJ Khaled

„We the best music. Another one. DJ KHALED.“ Priznajte sa. Koľkým z vás teraz v hlave znejú tieto tri obľúbené frázy DJ Khaleda?

Americký hudobný producent DJ Khaled vydal 30. apríla svoj už 12. štúdiový album. Album s názvom Khaled Khaled nám opäť ponúka pestrú dávku spoluprác s rôznymi umelcami, medzi ktorými nesmie chýbať napr. Cardi B, Justin Timberlake alebo Drake.

Na pieseň „Let It Go“ si prizval rapera 21 Savage a svojho dobrého kamaráta Justina Biebera, s ktorým spolupracoval na niekoľkých hitoch. Ich spoločná pieseň „I’m the One“ sa dokonca vyšplhala na 1. priečku Billboard Hot 100. Spolupráca pokračovala s „No Brainer“ alebo „Popstar“ s Drakeom, kde si Justin zahral vo videoklipe. „Let It Go“ je veselá pohodová skladba, ktorá nám pripomína, že život netreba brať tak vážne. „Niekedy je slnečno a niekedy zasa nie. Život je sviňa, ale niekedy je v poriadku. Takže sa púšťam vecí, ktoré nedokážem ovplyvniť.“


SME (v mene spoločnosti Epic/We The Best)

Vo videoklipe sa Justin, DJ Khaled a 21 Savage stretávajú na golfovom ihrisku. V Justinovi, ktorý hrá v klipe obyčajného zamestnanca golfového klubu DJ Khaled spozoruje talent. Nasleduje napínavý golfový súboj medzi samotným Justinom a raperom 21 Savage. No a ako sa na ihrisku strhla bitka s aligátorom? Na to sa už pozrite sami.

 

 

 

Viac o téme: #21savage #album #djkhaled #justinbieber #khaledkhaled #klip #letitgo #novinka