Birdy predstavuje videoklip ku klavírnej skladbe z jej nového albumu

Po jej comebacku s novým albumom „Young Heart“ nám Birdy predstavuje videoklip k rovnomennej skladbe!

Po piatich rokoch vydala britská spevácka hviezda svoj štvrtý štúdiový album s názvom „Young Heart“, ktorý vyšiel 30. apríla 2021. Rovnomenná pieseň z albumu sa onedlho na to dočkala aj svojho videoklipu. 

24-ročná speváčka sa dnes môže pýšiť bohatou históriou a množstvom nahrávok, a to aj napriek svojmu mladému veku. Už ako 12-ročná vyhrala súťaž Open Mic UK, čo odštartovalo jej kariéru a priviedlo ju na cestu stať sa profesionálnou hudobníčkou. Odvtedy ju celý svet pozná najmä vďaka jemným a poetickým piesňam ako sú napríklad „People Help the People“ či cover piesne „Skinny Love“ od Bona Ivera.  

V takmer 6 minútovej novinke „Young Love“ nás Birdy opäť nesklame a ukáže nám, že stále má to, prečo sme si ju zamilovali. V skladbe pomerne výrazne prevláda klavír, čo jej dodáva krehkosť, zraniteľnosť a autentickosť. V klipe sa pomedzi zábery s klavírom v prostredí útulného domčeku obklopeného zeleňou objavujú zábery šťastnej speváčky, ktoré pripomínajú domáce videá


Birdy

Pieseň slúži ako rozlúčka s láskou, ktorú treba opustiť na to, aby sa človek mohol posunúť a ďalej vyvíjať. Speváčka nám hovorí, že aj ona má stále mladé srdce, no svet a veci v ňom sa menia, že ona sama sa mení a na to potrebuje byť sama

Citlivú a poetickú skladbu aj s videoklipom môžeme sledovať už od 4. mája tohto roku na YouTube a celý album je k dispozícii na hudobných streamovacích platformách.

Viac o téme: #2021 #album #birdy #folk #Heart #indie #music #new #novinka #nový #official #pop #video #videoklip #Young