Billie Eilish sa stala tvárou britského Vogue a 30. júla predstaví nový album Happier Than Ever

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

Billie Eilish je svetová mega hviezda, najmladšia umelkyňa, ktorá zložila a naspievala titulnú pieseň k Jamesovi Bondovi a okrem toho je niekoľkonásobná držiteľka GRAMMY® Awards.

Výnimočná americká speváčka a skladateľka práve odhalila podrobnosti o svojom veľmi očakávanom druhom albume. Jeho názov je Happier Than Ever a fanúšikovia si na ňom nájdu až 16 piesní, z ktorých speváčka už stihla predstaviť „Therefore I Am“, „My Future“ a najnovší singel „Your Power“. Happier Than Ever vyjde 30. júla a už teraz je dostupný k preduloženiu a predobjednávke.

Vzhľadom na fenomenálny úspech debutového albumu WHEN WE ALL GO TO SLEEP, WHERE DO WE GO?, je nový album snáď najočakávanejším počinom roku 2021 a Billie Eilish jednou z najsledovanejších osobností planéty. Akonáhle 17. marca na svojich sociálnych sieťach zverejnila fotografiu jej nového účesu, celý svet obletela fotka „novej“ blonďavej Billie. Neskôr 2. apríla zverejnila titulku pre britský módny magazín Vogue, ktorá v rekordnom čase získala najviac likov v histórii fungovania Instagramu. Postupne Billie pridala aj cover albumu a ďalšie fotografie pre Vogue, pričom odkázala svetu, že sa má naozaj na čo tešiť.


UMG (v mene spoločnosti Darkroom); Soundreef Ltd, Kobalt Music Publishing, UMPG Publishing, AMRA

„Môj nový album „Happier Than Ever“ vyjde 30. júla! Je to doposiaľ tá najlepšia vec, čo som spravila. Som nervózna, ale teším sa, pretože sa nemôžem dočkať, kedy si ho vypočujete,“ píše na Instagrame Billie Eilish.

Viac o téme: #album #billieeilish #happierthanever #megahviezda #novinka #skladateľka #speváčka #Vogue