Ukáž, čo je v tebe cool, odkazuje B.I, Destiny Rogers a Tyla Yaweh v klipe „Got It Like That“

Pri spoluprácach niekoľkých talentovaných spevákov poslucháč očakáva vždy niečo špeciálne. Ale čo, keď je reč o medzinárodnej spolupráci? Vtedy človek čaká aj nečakané.

Juhokórejský raper B.I začína svoju sólo hudobnú dráhu a to naozaj celosvetovým spôsobom. Posunul hranice kórejskej hudby a spojil sa s 21-ročnou americkou speváčkou Destiny Rogers a raperom Tyla Yaweh. Nový singel „Got It Like That“ bol produkovaný niekoľkonásobnými víťazmi Grammy – The Stereotypes, ktorí pracovali s umelcami ako Justin Bieber alebo Bruno Mars.

B.I v nedávnom rozhovore pre Audacy prezradil, že pieseň „Got It Like That“ je o sebavedomom postoji, ktorý by sme mali mať všetci v našom každodennom živote. B.I zdôrazňuje, že každý z nás má právo vyjadriť sa a nabáda nás, aby sme sa nebáli toho, čo si druhí ľudia pomyslia. „Destiny a Tyla produkujú jedinečnú hudbu, z ktorej môžete cítiť ich sebavedomie a pozitívnu energiu. Vynikajúco sa s nimi spolupracovalo, pretože všetci reprezentujeme novú generáciu hudby. Aj keď sme z iných častí sveta a každý z nás túto myšlienku vyjadruje odlišne, cítime to rovnako.“

Štýl natáčania jednotlivých scén vo videoklipe pripomína ikonické hudobné videá z 90 rokov. Je obohatený zaujímavými efektami a zábermi zachytenými cez rybie oko, ktoré dodávajú videu pravé hip-hop vibes.

B.I je najmladším držiteľom ceny „Najlepší skladateľ roka 2018“ za hit „Love Scenario“, ktorý sa teší popularite nielen v Južnej Kórei. Stojí za niekoľkými obľúbenými piesňami skupiny iKON, ktorej lídrom bol do roku 2019.


[Merlin] FUGA Aggregation (v mene spoločnosti IOK x Transparent Arts)

Po odchode zo skupiny iKON, fanúšikovia čakali dlhé 2 roky na akékoľvek správy o jeho návrate na hudobnú scénu. B.I ich prekvapil založením svojho vlastného hudobného vydavateľstva 131 Label a vydaním darcovského projektu Love Streaming. Všetky výťažky z jeho profitu putovali do neziskovej organizácie World Vision na pomoc deťom v núdzi.

B.I sa pripravuje na vydanie svojho prvého albumu, na ktorý sa môžeme tešiť už 1. júna.

 

Viac o téme: #B.I #destinyrogers #hiphop #klip #kpop #novinka #spolupráca #tylayaweh