Solos: Sedem jedinečných, silných príbehov s vynikajúcimi hercami

Solos je dramatický antologický seriál od tvorcu Davida Weila, ktorý sa čoskoro objaví na Amazon Prime. Vo Weilovej seriálovej novinke môžeme očakávať áčkové herecké obsadenie a ich dojímavé príbehy v siedmich samostatných častiach. Hlavná myšlienka je práve tá, ktorá spája všetky diely: čo znamená byť človekom v neustále rozvíjajúcom sa technologickom svete. 

Seriál Solos nám predstaví dojemné, vizuálne pútavé epizódy na zamyslenie sa z pohľadu rôznych hlavných postáv, ktoré sú prepojené ľudskými väzbami. Každá epizóda je zameraná na jednu individuálnu osobnosť s uzavretým dejom. Najskôr spoznáme Leahu, inteligentnú fyzičku posadnutú cestovaním v čase, ktorej ďalšie dve postavy bránia k vykonaniu dôležitého prelomu. Ďalej sa zoznámime s Tomom, ktorý zisťuje že jeho dni sú zrátané, a preto kupuje pre svoju rodinu nečakaný darček. Sasha zažije globálnu katastrofu, ktorá všetkých prinútila zamknúť sa v interiéri a po 20 rokoch ju chce jej inteligentný domov prinútiť k odchodu. Jenny je žena, ktorá stráca pamäť a musí sa pokúsiť zhromaždiť všetky svoje stratené, rozbité myšlienky. Nera sa musí vysporiadať s prekvapujúcimi dôsledkami, keď sa stala súčasťou priekopníckej metódy oplodnenia. Stuart je mladý muž, ktorý chce vďaka špeciálnym implantátom pomôcť staršiemu mužovi s demenciou. Peg je žena, ktorá celý život prežívala s tým, že nechcela nikomu byť na obtiaž, ale dostáva šancu na dobrodružnú cestu.

V seriáli sa môžeme  tešiť na výkony slávnych talentovaných hereckých mien, ako  Morgan Freeman, Anne Hathaway, Helen Mirren, Nicole Beharie, Constance Wu, Anthony Mackie, Dan Stevens či Uzo Aduba. Ako hovorí samotný tvorca tejto série dojemných príbehov: „Vytvoril som toto dielo s túžbou zachytiť príbehy o spojení, nádeji a hľadaní spoločného šumu ľudstva, ktorý nás všetkých spája.“


Amazon Prime Video

O jeho slovách sa môžeme presvedčiť už onedlho, keď antologický seriál Solos vyjde na platforme Amazon Prime Video 21. mája 2021. Na Amazon Prime vyjdu všetky epizódy naraz a ak vás láka už teraz, tak určite si nezabudnite pozrieť emotívny trailer k Solos.

Viac o téme: #amazonprime #amazonprimeseries #annehathaway #anthologyseries #anthonymackie #antologickyserial #constancewu #danstevens #davidweil #dramaserial #helenmirren #morganfreeman #newanthologyserie #nicolebeharie #novedramatickeserialy #noveserialy #novydramatickyserial #novyserial #scifiseries #Solos #uzoaduba