Oživte si nostalgiu v repríze singlu „Natural Blues“ od legendárneho Mobyho

Pamätáte si americkú legendu elektronickej hudby, Mobyho? Tento rok sa vracia na hudobnú scénu s novým albumom, ktorého súčasťou budú reprízy dávnych singlov. Vychutnať si môžete aj reprízu singlu „Natural Blues“, ktorý si v minulosti získal cez 39 miliónov zhliadnutí.

Moby alebo vlastným menom Richard Melville Hall sa elektronickej hudbe venuje od roku 1985, niekoľko rokov však pôsobil najmä ako textár, producent a remixér hudby pre mnoho známych skupín či interpretov ako The Smashing Pumpkins, Micheal Jackson či David Bowie. Svoj prvý album vydal v roku 1992 a vyšiel pod symbolickým názvom jeho umeleckého pseudonyma „Moby“. Taktiež možno poznáte jeho svetoznáme hity, ktoré rezonovali najmä v rádiách a medzi ktoré patria „Porcelain“, „In This World“ alebo singel v novovzniknutej repríze „Natural Blues“, ktorý sa pôvodne objavil na Mobyho globálnom prelomovom albume Play , vydanom v roku 1999.

Pripravovaná albumová novinka sa nesie v sviežej atmosfére, čoho dôkazom je singel „Natural Blues“, ktorý Moby tentokrát realizoval so spevákom Gregorym Porterom a speváčkou Amythyst Kiah. Obaja dodali singlu čerstvý a moderný charakter, ktorý dopĺňajú prestrihy cestovania vesmírom a zemou, akoby čas plynul bleskovou rýchlosťou.


UMG (v mene spoločnosti Deutsche Grammophon (DG))

Singel „Natural Blues“ v repríze mal premiéru 30. apríla, pričom Mobyho album plný znovuzrodených singlov vyjde už koncom mája.

Viac o téme: #amythystkiah #článok #gregoryporter #moby #naturalblues #novinka #officialvideo #pop #reprise