Vychádzajúca hviezda Julia Pilar hneď prvou piesňou „Povedz mi“ odhaľuje svoje city!

Tomáš Karpel, Universal Music s.r.o.

Spievajúca medička Júlia Pilar je novým zaujímavým zjavom na umeleckej scéne. Mladá žena stíha popri náročnom štúdiu aj skladať piesne a keď sa spojila s renomovaným Lacom Rychtárikom, je z toho krásna a úprimná skladba „Povedz mi“. Julia v nej opisuje svoju skúsenosť s láskou, ktorá je na začiatku nádherná a plná túžby, no po čase vychladne. Započúvajte sa do jej singla, ktorý pravdepodobne bude svojou témou blízky každému z nás!

Julia Pilar spieva od malička, no skladať piesne začala len nedávno. Singel „Povedz mi“ prišiel vlani a je veľmi autentický.

„Pesnička vznikala počas teplých letných večerov, keď som si sama s gitarou v izbe premietala momenty z predošlého vzťahu a jednoducho to dávala postupne na papier a do melódie. Opisuje rôzne odtiene vzťahu dvoch ľudí, to pekné, čo sa deje v úplných začiatkoch, motýle v bruchu a silnú túžbu po tom druhom. A napokon sa v nej dostávam k momentu, kedy vzťah začne byť samozrejmosťou a city ochladnú, partneri sa od seba vzdialia. Sama som to zažila, preto som to chcela vložiť do piesne,“ vraví Julia Pilar.

Skladba má zaujímavý moderný sound vďaka renomovanému Lacovi Rychtárikovi, s ktorým sa Julia spojila. Ten jej pomohol aj nakrútiť klip.

„Laco je unikátny v tom, že má veľmi individuálny prístup a snažil sa od začiatku zistiť, aká som a čo mám rada, aby čo najviac vystihol v pesničke mňa. Takto to bolo v štúdiu, nahrávaniu predchádzali dlhé rozhovory. Pokiaľ ide o klip, tam mi nič nedaroval a bol prísny, keďže ja som nemala skúsenosti a potrebovala som ukočírovať. Som mu za to ale vďačná, lebo vizuál je nádherný! Veď uvidíte,“ dodáva s úsmevom Julia.


UMG (v mene spoločnosti Universal Music s.r.o.)

Júlia preukazovala talent už ako dieťa, no napokon sa rozhodla pre štúdium medicíny. Aktuálne je v predposlednom ročníku a skúša sa vydať aj na hudobnú dráhu.

„Spievam od malička, asi v 4 rokoch si to všimli aj ľudia okolo mňa, ale skladať som začala len nedávno, po slovensky dokonca len minulé leto. Aj škola aj hudba ma veľmi bavia a myslím, že čas ukáže, aký priestor v mojom živote budú mať,“ uzatvára Julia Pilar.

Viac o téme: #juliapilar #lacorychtarik #novinka #povedzmi #singel