Glass Animals spolu s Iannom Diorom vydávajú novú verziu úspešného singlu Heat Waves

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

Skupina Glass Animals, pochádzajúca z britského Oxfordu, vydáva novú verziu svojho singlu „Heat Waves“. Úspešná pieseň je z albumu Dreamland, ktorý kapela vydala minulý rok a ktorý teraz dostáva nový šat, keďže na nej hosťuje rapová hviezda Iann Dior.

Skladba začala rezonovať v hudobnom svete hneď po jej vydaní a získala tak globálny rádiový úspech. Následne sa singel Heat Waves stal jednotkou na Triple J’s Hot 100 – ocenenie, ktoré britská kapela získala naposledy v roku 2009 a v posledných rokoch ho dostala napríklad Billie Eilish. Nedávno singel upútal aj vďaka hre Minecraft, pričom doteraz sa drží v Global Top 50 na Spotify a na konte má viac ako 252 miliónov kombinovaných streamov.


UMG (v mene spoločnosti Polydor Records); Beggars_Catalogues, LatinAutor – PeerMusic, LatinAutorPerf, Abramus Digital, CMRRA, IMPEL a spolky vlastníkov práv na hudbu (5)

Hosťujúci rapper Iann Dior sa narodil v Portoriku a vyrástol v americkom Texase. V hudobnom svete uspel takmer okamžite so svojou prvou piesňou, ktorú kedy napísal. Začiatkom roku 2019 podpísal profesionálnu zmluvu a etabloval sa ako lo-fi hip-hopový umelec. Dnes sa Iann Dior zaraďuje do hitparády Hot 100 Billboardu.

Viac o téme: #glassanimals #heatwaves #novinka #remake #singel