Flo Rida s Jennifer Lopez vydávajú radostnú letnú novinku „Sweet Spot“

Pesnička na prvý pohľad určená pre mužské publikum zahŕňajúca na pohľad sexy scény, je popravde len obyčajnou novinkou, ktorú si mnohí z nás budú púšťať počas letných dní. Flo Rida si to počas kolaborácie s Jennifer užil a vytvoril s ňou na pesničku sladký videoklip.

Títo kamaráti sa dlhší čas nevideli, pretože pesnička pochádza z albumu „Wild Ones“, ktorý americký raper vytvoril prvýkrát v roku 2012 za pomoci Raphaela Judrina, Pierre-Antoine Melkiho, Breyana Issaca a Julie Frost. Umelci spoločnú reč našli pred niekoľkými rokmi pri práci na Jenniferinom tanečnom hite „Goin‘ In“ a akosi sa našli aj teraz. Flo Rida poznamenal, že si na klipe nemohol predstaviť nikoho iného než slávnu Jlo, aj keď pri spolupráci vyskúšal už mnohých interpretov. Ich vokály si na starosť zobrali Kuk Harrell a Jacob Luttrell.

Pesníčka má veľmi chytľavú melódiu. Je charakteristická hlavne pre speváčkin jemnejší spev a vysoké vokály. Má však aj svoju negatívnu stránku. Podľa viacerých kritikov je videoklip veľmi zábavný, no podľa iných považovaný za príliš sexuálny.


WMG (on behalf of Atlantic Records); SOLAR Music Rights Management, UMPI, Sony ATV Publishing, LatinAutor – SonyATV, Kobalt Music Publishing, CMRRA, PEDL, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, AMRA, LatinAutorPerf, LatinAutor, and 8 Music Rights

Zhodnotiť kvalitu klipu môžete na videu nižšie.

Viac o téme: #candy #florida #jenniferlopez #sweetspot #videoklip