Speváčka z kapely Grouplove začala po pôrode opäť fajčiť a napísala skladbu „Oxygen Swimming“

Skupina Grouplove bola založená v roku 2009 speváčkou Hannah Hooper a zameriava sa prevažne na alternatívny rock. Ako väčšina hudobníkov, aj oni sa počas lockdownu zavreli do štúdia a nahrávali. Neskôr ohlásili vydanie ich piateho štúdiového albumu „This Is This“. Nová skladba pochádza práve z tohto albumu a fanúšikovia si ju môžu užiť spolu aj s novým videoklipom.

Skladba „Oxygen Swimming“ vyšla 10. mája a označili by sme ju, ako jadro nového albumu. V zmeske chaosu a tvrdších piesní, sa na novom albume „This Is This“, ktorý vyšiel 12. marca, ocitla aj príjemná balada, ktorá vznikla pred štyrmi rokmi. Frontmanka kapely Hannah spolu s Christianom, ju napísali prvú noc, keď speváčka prestala dojčiť svoju dcéru Willy a začala opäť fajčiť trávu. „Po pôrode, som sa bála, že nebudem môcť nosiť dve čiapky naraz a byť umelkyňou aj matkou v jednom. Skladba odzrkadľuje naše pocity, dosiahnuť niečo naozaj veľké a pri tom vo vesmíre stále tak malé.“, vyjadrila sa speváčka.


WMG (on behalf of Atlantic Records)

O vizuál sa opäť postaral ich dvorný režisér Isaac Deitz. Zobrazuje v ňom siluety členov kapely, v ktorých sa premieta obraz prírody. Kapela koncom toho roka plánuje veľké turné po USA, takže fanúšikovia budú mať možnosť zažiť skladby aj naživo.

Viac o téme: #grouplove #oxygen #rockmusic #swimming #thisisthis