Ako pokračujú životy obľúbených postáv z Elite? Netflix vydáva krátke spin-off príbehy.

Pred pár rokmi nás pohltila španielska vlna seriálov na Netflixe. Ak ste aj nezachytili jej začiatok, určite ste sa k nej pridali počas dlhej karantény. Začala podarenými bankovými lupičmi z La Casa De Papel a pokračovala rebelskými tínedžermi z Las Encinas, v seriáli Elite. Pohľadní herci/herečky, skúmanie vraždy, vzťahové zápletky a erotika. Niet divu, že sa do seriálu Elite zbláznil celý svet.

Prvé 3 série sme pozorovali, ako sa vyvíjajú životy hlavných postáv, študentov Nadie, Guzmána, Andera či Carly. Tvorcovia v priebehu natáčania potvrdili, že v 4. a 5. sérií nastúpia nové postavy a príbehy z predchádzajúcich sérií sa uzatvoria. Tento fakt fanúšikovia aj tak nedokázali prijať a báli sa, že trpký koniec pokazí vybudované vzťahy ich obľúbených párov.

Tvorcovia si však pre skalných fanúšikov pripravili milé prekvapenie, ktoré im zaručene spríjemní čakanie na novú sériu. Celý týždeň sa od pondelka 14. júna môžeme tešiť na 4 krátke príbehy, ktoré slúžia ako prológ k novej sérii. Všetky sa odohrávajú počas leta, pred nástupom nového školského roka a vyvrcholia premiérou 4. série. Každý príbeh bude pozostávať z 3 krátkych epizód. Scenárista Carlos Montero povedal, že týmto spôsobom sa diváci lepšie premostia do obsahu novej série a pochopia konanie postáv. „Každú novú sériu, ktorú napíšeme, vždy skončíme s vynechaním niektorých príbehov našich postáv. Nezodpovedajú formátu alebo na ich vývoj nie je dostatok času napriek tomu, že by sme sa s nimi chceli podeliť s ostatnými. Tak viac-menej vznikla myšlienka Élite Short Stories. Chceli sme využiť príležitosť preskúmať tie príbehy, ktoré sme chceli povedať, a umožniť svetu, aby ich objavili.“


Movie Coverage

Ste pripravení na týždeň s Elite?

Príbeh Rebé, Guzmán a Cayetana (Ako prežívajú búrlivé leto?) – 14. jún
Príbeh Nadia a Guzmán (Ako zvládajú vzťah na diaľku?) – 15. jún
Príbeh Omar, Ander a Alexis (Dokáže Ander po výhre nad rakovinou pomôcť kamarátovi Alexisovi?) – 16. jún
Príbeh nemožnej lásky Carla a Samuel – 17. jún

4. sériu Elite uvidíte na NETFLIXE už od 18. júna.

Viac o téme: #elite #eliteweek #Netflix #novinka #seriál #shortstories