Komédia „Good on Paper“ nám ukáže čo sa stane, keď sa muž zdá byť až príliš perfektný

Ľudia nie sú vždy takí, ako sa na prvý pohľad tvária. Potvrdíme sa v tom aj vďaka novej komédii „Good on Paper“ z dielne Netflix.

Niektorí ľudia navonok vyzerajú, že majú všetko, čo treba na dokonalý život – sú milí, múdri a úspešní. Nie vždy sú však veci tak, ako sa zdajú a ak je niekto na prvý pohľad až príliš dokonalý, mali by sme sa pozrieť znovu. 

Podobný scenár zažila aj stand-up komička Andrea (Iliza Shlesinger), ktorá po dlhých rokoch, počas ktorých žila iba pre svoju prácu spoznala Dennisa (Ryan Hansen). Spĺňal všetko, čo Andrea kedy v mužovi hľadala – mal diplom z prestížnej univerzity, dom v Beverly Hills a perfektnú odpoveď na všetko. Možno povedať, že bol až príliš perfektný. Andrea a jej kamarátka (Margaret Cho) sa preto všemožnými spôsobmi pokúsia rozlúštiť záhadu visiacu vo vzduchu – je Dennis skutočne ten, za koho sa vydáva?

Iliza Shlesinger, ktorá si zahrala hlavnú postavu tiež napísala aj scenár filmu. Rovnako ako vo filme, aj v reálnom živote ju môžeme poznať najmä ako komičku či herečku, ktorej šou s názvom The Iliza Shlesinger Sketch Show premiérovala na Netflixe už v roku 2020. 


Netflix

Pri šialenej romantickej komédii plnej absurdností a humoru sa tak rozhodne nudiť nebudete! „Good on Paper“ môžeme sledovať už od 23. júna tohto roku na Netflixe.

Viac o téme: #2021 #comedy #film #Good #Iliza #komédia #movie #Netflix #On #Paper #romantic #romantická #romcom #Shlesinger #USA