Niall Horan a Anne-Marie ako zlodeji šperkov na úteku v novom klipe „Our Song“

Pred pár dňami nás britská speváčka Anne-Marie prekvapila milou spoluprácou. Svojím debutovým albumom Speak Your Mind zožala veľký úspech, najmä s piesňami „Ciao Adios“, „Alarm“ alebo „Friends“. Na pieseň „Our Song“, ktorá bude zahrnutá aj v jej pripravovanom albume Therapy si prizvala Nialla Horana, člena skupiny One Direction.

Pred 6 rokmi sa členovia skupiny One Direction vydali na sólovú dráhu a my máme možnosť vypočuť si ich individuálne hudobné počiny. Niall Horan má na svojom konte už 2 albumy pričom jeho najnovší album „Heartbreak Weather“, ktorý vyšiel v roku 2020, debutoval na prvých priečkach britských a írskych hitparád. 

Niall a Anne-Marie fanúšikov niekoľko mesiacov dráždili správami o možnej spolupráci. Samotná Anne-Marie povedala, že naozaj nevedela, čo má od spoločného stretnutia očakávať. S Niallom sa vraj prvýkrát naživo videli až v štúdiu pri nahrávaní spoločnej skladby „Our Song“. Okrem novej piesne sa však medzi nimi vytvorilo pekné priateľstvo, ktoré cítiť aj vo videoklipe.

Videoklip je inšpirovaný notoricky známou dvojicou Bonnie & Clyde. Niall a Anne-Marie sa v ňom hrajú na zlodejov šperkov, ktorí utekajú pred spravodlivosťou. Jazdia v klasickom vintage Jaguári krásnej mätovo zelenej farby a do toho si spievajú spoločnú pesničku. Obaja sú vyobliekaní v retro outfitoch a uši Anne-Marie zdobia nové ukradnuté úlovky. Celým klipom sa rozlieha nostalgická atmosféra a musíme povedať, že im to spolu v tých retro outfitoch naozaj veľmi svedčí.


WMG (v mene spoločnosti East West Records UK Ltd)

Pieseň „Our Song“ spolu s videoklipom si môžete vypočuť nižšie. Dátum vydania pripravovaného albumu Therapy od Anne-Marie je 23. júl.

Viac o téme: #annemarie #britskaspolupraca #klip #niallhoran #novinka #oursong #pop #spolupráca