Maroon 5 oznamujú nový album JORDI, ktorý vyjde už 11. júna

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

Maroon 5 je americká pop-rocková kapela pochádzajú z Los Angeles, ktorá má na svojom konte tri ceny GRAMMY® a patrí medzi najväčšie objavy 21. storočia. Táto globálna multiplatinová stálica teraz oznamuje príchod najnovšieho albumu JORDI, ktorý je naplánovaný na 11. júna.

Fanúšikovia si na ňom vypočujú obľúbené single Memories a Nobody’s Love, ale aj najnovší hit Beautiful Mistakes, na ktorom hosťuje americká raperka a speváčka Megan Thee Stallion. Ich spoločná skladba dosiahla k dnešnému dňu viac ako 45 miliónov zhliadnutí na YouTube. Oslavy pripravovaného albumu zastrešuje spoločnosť American Express, s ktorou kapela spolupracuje a ktorá sa podieľa aj na plánovanom virtuálnom predstavení – American Express UNSTAGED. To sa uskutoční 4. júna a fanúšikovia budú mať možnosť vypočuť si doposiaľ nepočuté skladby ich obľúbenej kapely z pripravovaného albumu.


UMG (v mene spoločnosti Interscope Records*); UMPG Publishing, Warner Chappell, UMPI, LatinAutor, Kobalt Music Publishing, LatinAutorPerf, BMI – Broadcast Music Inc., AMRA a spolky vlastníkov práv na hudbu (4)

Hudobná skupina Maroon 5 sa jednoznačne radí medzi najvytrvalejších umelcov súčasnej pop music. Talentovaní hudobníci Adam Levine, James Valentine, Jesse Carmichael, Michael Madden a Matt Flynn do dnešného dňa získali tri ceny GRAMMY® Awards, viac ako 75 miliónov predaných albumov, 400 miliónov singlov po celom svete a taktiež zlaté a platinové certifikácie vo viac ako 35 krajinách. Ich najúspešnejší videoklip k piesni „Sugar“ zaznamenal cez 3 miliardy zhliadnutí a je trinástym najpozeranejším videom na YouTube všetkých čias.

Viac o téme: #album #Jordi #maroon5 #novinka