We Are Lady Parts: Výstredná moslimská kapela sa predstaví v novom sitkome

Anglická televízia Channel 4 priviedla na svet seriálovú novinku v podobe bláznivo veselého a odvážneho sitcomu s hudobnou tematikou. Na produkcii hudobného sitkomu sa podieľala Nida Manzoor, ktorá pracovala na niektorých epizódach anglickej seriálovej klasiky Doctorovi Who a komediálnej drámy Enterprice. Tento radostný seriál je oslavou rozmanitej a bohatej kultúry umelcov a kolektívov v súčasnom Londýne. Aký je teda príbeh We Are Lady Parts a na aké vtipné gagy sa v ňom môžeme tešiť?

We Are Lady Parts je zvrátený, hudobno-komický seriál, kde uvidíme výšky a pády moslimskej dievčenskej punkovej skupiny Lady Parts, ktorá zháňa novú členku. Dej seriálu sledujeme očami podivínky Aminy, študentky mikrobiológie ašpirujúci na titul PhD., ktorá hľadá lásku a má sa stať hlavnou gitaristkou v Lady Parts. Divoká, priebojná a tajomná líderka Lady Parts Saira vidí v Amine talent, ktorý práve potrebujú pre ich kapelu. Presne opačné názory ako Saira na Aminu  zdieľajú ostatní členovia skupiny – taxikárka, ktorá hrá na bicie Ayesha, kreslička, basgitaristka a vokalistka Bisma a kšeftárska manažérka skupiny Momtaz. Amina sa s takými dievčatami ešte nestretla, ale očarí ju veselá, anarchická energia a punkový duch Lady Parts. Amina však uviazne medzi dvoma rôznymi svetmi – svetom jej prehnane poctivých univerzitných priateľov pod vedením jej najlepšej kamarátky Noor a bujarým svetom Lady Parts. Stane sa Amina kľúčom k úspechu kapely? A nájde si konečne manžela?


Movie Coverage

Trailer sitkomu We Are Lady Parts nám naznačuje, že si užijeme svieži anglický prízvuk úžasných herečiek a odvážny bláznivý humor. Taktiež môžeme očakávať parádny punkový soundtrack, na ktorom spolupracovala producentka seriálu Nida s jej súrodencami. Kým či vôbec bude seriál dostupný v našom regióne, to ešte nevieme. Zatiaľ je dostupný od 20. mája 2021 na anglickom Channel 4 a od 3. júna 2021 vyjde na americkej streamovacej službe Peacock.

Viac o téme: #comedy #comedyseries #hudobnyserial #hudobnysitcom #ladyparts #musiccomedy #musiccomedyseries #musicsitcom #newcomedyseries #newserieschannel4newsitcom #newsitcom #newuksitcom #nidamanzoor #novyhudobnyserial #novyserial #novysitkom #peacock #peacokcnewsitcom #sitcom #uksitcom #weareladyparts