Staňte sa jeden z Rytierov Gothamu a pomôžte chrániť ulice pred zločinom v hre Gotham Knights

Gotham Knights je pripravovaná akčná dobrodružná videohra o hrdinoch vyvíjaná spoločnosťou WB Games Montreal. Hra bola založená na Batmanovi DC Comics a jeho podpornom obsadení.

Hra Gotham Knights sa odohráva v Gotham City krátko po smrti Batmana. Jeho smrť spojená so smrťou komisára GCPD Jamesa Gordona mala za následok, že mesto zasiahla vlna kriminality. Ako pohotovostné opatrenie Batman poslal poslednú správu, známu ako „Code Black“, členom rodiny Bat a poveril ich ochranou mesta. Rodina Bat, zložená s Batgirl, Nightwinga, Robina a Red Hooda, ktorá prijala posledné želania Batmana, sa vydala na krížovú výpravu, aby udržala Gotham v bezpečí pred mnohými zločincami a superzločincami, ktorí ohrozujú mesto, ako sú Court of Owls alebo Mr. Freeze. Batmanov bývalý komorník Alfred Pennyworth a policajná kapitánka GCPD Renee Montoya ponúkli rodine Batovcov pomoc, aby im pomohli chrániť mesto Gotham pred narastajúcim zločinom a nastoliť tak znova poriadok v uliciach..

Hra sa odohráva v  otvorenom RPG svete a umožňuje hráčom preskúmať celú škálu piatich štvrtí Gotham City. Hráč má k dispozícii štyri hlavné postavy: Batgirl, Nightwing, Robin a Red Hood. Každá postava má svoje vlastné pohyby, strom schopností, špeciálne schopnosti, výstroj a štýly oblekov. Počas dňa hráči obsadia zvonicu, ktorá slúži ako operačná základňa tímu a umožňuje tak hráčom prepínať medzi postavami a pripravovať sa na ďalšiu misiu. Po opustení zvonice sa hra rýchlo posunie časovo vpred do noci.

Túto hru je možné hrať v singleplayeri a taktiež obsahuje online kooperačný režim pre dvoch hráčov, ktorý umožňuje druhému hráčovi kedykoľvek sa dostať do danej misie a pomôcť tak inému hráčovi v boji proti zločinu. Počas relácie môžu obaja hráči hrať za rovnakú postavu. Obaja hráči navyše nemusia byť vo vzájomnej blízkosti a môžu súčasne skúmať rôzne časti mesta.


DC Comics

Vydaná by mala byť v roku 2021 pre Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Xbox Series S.

 

Viac o téme: #článok #DC #Gotham #knights #novinka