Očista sa vracia v záverečnom dieli The Forever Purge

Dystopický svet, v ktorom je jeden deň v roku povolený akýkoľvek zločin vrátane vraždy, prichádza späť v záverečnej časti The Forever Purge. 

Dej v piatej časti série The Purge sa odohráva po udalostiach filmu The Purge: Election Year a ukončení Očisty.  Tentokrát sa z miest dostaneme na samotu Texasu, kde hlavných hrdinovia Adelu a Juana (Ana de la Reguera a Tenoch Huerta) napadne skupina outsiderov. Tí sa odmietajú rozlúčiť s výhodami, ktoré Očista prináša a pokračujú v už nezákonnom konaní. Pre Adelu a Juana sa začína boj o vlastný život. Smrť nečaká len ich, ale kohokoľvek, kto sa im snaží pomôcť. 

Napriek tomu, že podrobnosti k The Forever Purge nepoznáme, trailer sľubuje divákom spoľahlivú dávku napätia, krvavých scén a skvelých hereckých výkonov. 


ONE Media

Kvalitné spracovanie posledného dielu tejto dystopickej série  môžeme očakávať aj vďaka režisérovi Everardovi Goutovi, ktorý bol v roku 2012 ocenený dvoma cenami Ariel, a to za najlepší debut a najlepší strih. Scenár vytvoril, rovnako ako predchádzajúce časti, James DeMonaco

Napriek tomu, že informácie o premiére sa líšia, s určitosťou vieme, že to bude už začiatkom júla.

Viac o téme: #anadelareguera #dystópia #everardovaleriogout #film #jamesdemonaco #novinka #očista #tenochhuerta