Akčná komédia „Podfuk za všetky prachy“ vám zlepší náladu

Začiatkom júna rozohrajú v kinách herecký koncert Robert De Niro, Morgan Freeman a Tommy Lee Jones, ktorí v retro komédii PODFUK ZA VŠETKY PRACHY všetkým dokážu, že ešte rozhodne nepatria do starého železa.

Filmový producent Max (Robert De Niro) má za sebou obrovský prepadák a na krku naštvaného mafiána (Morgan Freeman), ktorý mu naň požičal peniaze. Prefíkaný producent sa však vie vynájsť v každej situácii. Vytiahne zaprášený scenár, dá dokopy druhoradý štáb a do hlavnej úlohy svojho nového filmu obsadí starnúceho alkoholika s nulovým pudom sebazáchovy (Tommy Lee Jones), ktorého plánuje počas natáčania kaskadérskych kúskov poslať na druhý svet a zhrabnúť tučnú poistku. Lenže večne opitý herec akoby mal deväť životov, zo všetkých smrtiacich nástrah odchádza bez zranenia a s gráciou si ide po ďalšiu fľašu. Mafia si opäť raz bude musieť poradiť sama a bez zbytočných okolkov…


BONTONFILM SK

Podfuk za všetky prachy je ideálny film na relax a zlepšenie nálady, čo dnes asi takmer všetci potrebujeme. Myslí si to aj režisér George Gallo: „Dúfam, že náš film skrátka donúti divákov smiať sa. Žijeme v neistých časoch a smiech je univerzálne dobro.“ V slovenských kinách si túto skvelú hollywoodsku komédiu budete môcť pozrieť od 10. júna 2021.

Viac o téme: #Bontonfilm #kino #komédia #morganfreeman #podfukzavsetkyprachy #robertdeniro #tommyleejones