Desivé tajomstvá v hororovom trileri plnom zvratov „Bež!“

Ak sa chcete radšej báť, ako smiať, alebo len skrátka milujete snímky plné napätia a hutnej atmosféry, potom bude pre vás ako stvorený ďalší júnový premiérový film – hororový triler BEŽ!

Ten rozpráva príbeh 17-ročnej Chloe, ktorá je pripútaná k invalidnému vozíku a vyrastá izolovaná od sveta iba so svojou mamou Diane. Diane je na prvý pohľad milujúca, oddaná a starostlivá matka, no s pribúdajúcou snahou dcéry o osamostatnenie sa začne prejavovať jej temnejšia stránka. Chloe postupne odhaľuje ďalšie a ďalšie desivé tajomstvá a zisťuje, že pred materinskou „láskou“ tak ľahko neutečie.


BONTONFILM SK

Úlohu démonickej matky, ktorá miluje svoju dcéru, až to bolí, si zahrala skvelá Sarah Paulson, ktorú môžete poznať z úspešných filmov 12 rokov otrokom, Carol či Glass, ale najmä zo seriálov Mrs. America, American Horror Story alebo z netflixovej novinky Ratchedová. V snímke Bež! jej zdatne sekunduje mladá Kiera Allen, pre ktorú to bola vôbec prvá filmová skúsenosť.

Mrazivý, hitchcockovsky ladený horor Bež! plný prekvapivých zvratov a strhujúcich hereckých výkonov príde na veľké plátna 17. júna 2021.

Viac o téme: #Bež! #Bontonfilm #horor #Run #triler