Komédia MATKY rozpráva o radostiach i strastiach materstva v 21. storočí

Bontonfilm SK

Téme materstva sa venuje aj posledná júnová kinonovinka od BONTONFILMU. Očakávaná česko-slovenská komédia MATKY pristupuje k problematike rodičovstva a rodinných vzťahov s dávkou irónie, humoru a zdravého nadhľadu.

Snímka, ktorej sa už mnohé maminy nemôžu dočkať, bude mať premiéru v kinách 24. 6. 2021. Hlavné postavy Sára, Eliška, Hedvika a Zuzana sú najlepšie kamarátky a zároveň matky. Svoje tváre im pred kamerou „požičali“ štyri mimoriadne populárne české a slovenské herečky. Hana Vagnerová sa vo filme objaví priamo na pôrodnej sále, Petra Hřebíčková ako žena medzi dvomi mužmi, Sandra Nováková zasa v úlohe ustráchanej samoživiteľky a Gabika Marcinková ako budúca mamička. Atraktívne dámske herecké obsadenie doplnia nemenej obľúbení páni – Jakub Prachař, Jiří Langmajer, Štěpán Benoni, Vladimír Polívka či Václav Neužil.


BONTONFILM SK

Matky je komédia zo života, ktorá šarmantným a vtipným spôsobom rozpráva o radostiach i strastiach materstva v 21. storočí. V príbehoch štyroch filmových matiek sa určite tak trochu nájde každá žena a dámy, ktoré už majú skúsenosť s rodičovstvom, v nich možno nájdu aj odpoveď na otázku, ako byť mamou a nezblázniť sa z toho.

Viac o téme: #berenikakohoutova #jakubprachar #kino #komédia #Matky #ondrejbrzobohaty #premiéra