Posledná bodka za seriálom „The House of Flowers“ vo forme filmu

Kvetinový dom alebo v origináli La Casa de las Flores je komediálny mexický seriál, ktorý bol minulý rok ukončený finálnou 3. sériou. Tvorcovia sa však rozhodli vyrozprávať ešte jeden príbeh svojskej rodiny De la Mora a fanúšikov potešili špeciálnym filmom.

Na prvý pohľad sa môže zdať, že seriál typický svojím čiernym humorom rozoberá pre diváka ľahké témy, no opak je pravdou. Jednotlivé postavy vám svojím správaním budú často liezť na nervy a ocitnú sa v naozaj bizardných situáciach. Režisér seriálu Manolo Caro do tejto zábavnej nôty šikovne zasadil vážne spoločenské témy, ktoré sú vhodné diskusie. Niektorými z nich je napríklad homosexualita, homofóbia, nevera či transsexualita.


Netflix

Pozor! Článok obsahuje spoilery!

Fanúšikovia seriálu po jeho ukončení určite nečakali ďalší zábavný príbeh dysfunkčnej mexickej rodinky. Tvorcovia veria, že ich posledná bodka milo potešila. Už 23. júna si budeme na Netflixe môcť pozrieť, ako sa Paulina rozhodne splniť posledné želanie slúžky Delie. Vo finále 3. série sme nahliadli do tínedžerského života Virginie a jej kamaráta Pata, ktorého pred mnohými rokmi zabila jeho životná láska Augustín. Paulina sa dozvedá, že Pato bol jej biologickým otcom a po niekoľkých rokoch spolu s Deliou zosnujú plán pomsty. Členovia rodiny De la Mora sa vracajú do bývalého kvetinového domu hľadať dôkazy proti Augustínovi.

 

Viac o téme: #ceciliasuarez #lacasadelasflores #manolocaro #mexickyserial #Netflix #seriál #thehouseofflowers