John Mayer štartuje novú éru albumu „Sob Rock“ prvou piesňou s nádychom 80-tych rokov

Návrat kráľa soft rocku Johna Mayera je niečo, čo si nemôžete nechať ujsť! Prichádza totiž s novinkou „Last Train Home“ z pripravovaného albumu.

Od vydania jeho posledného štúdiového albumu ubehli už štyri roky a svet je pripravený na novinky od hudobnej legendy a gitarového génia, ktorým John Mayer zaslúžene je. Od roku 2017 sa na hudobnej scéne vyskytoval skôr v úlohe gitaristu než speváka. V roku 2018 potešil svojich fanúšikov piesňou „New Light“, ktorá sa okamžite stala hitom a v roku 2019 vydal piesne „Carry Me Away“ a „I Guess I Just Feel Like“. Spomínaná trojica singlov by sa podľa všetkého mala objaviť aj na jeho pripravovanom albume s názvom „Sob Rock“, ktorý má vyjsť už 16. júla tohto roku

Samotný príchod albumu avizoval spevák krátko pred vydaním piesne prostredníctvom sociálnej siete, kde fanúšikom odkázal, že na albume usilovne pracuje a dúfa, že bude stáť za to dlhé čakanie. Po internete vtedy začali kolovať obrázky s nápisom „Sob Rock is rock“, ktoré signalizovali príchod novej hudby. Následne sa v niekoľkých príspevkoch podelil o dátum vydania a aj o vizuál coveru albumu.

Nová éra Johna Mayera sa otvára piesňou „Last Train Home“, ktorá v sebe už na prvé počutie nesie veľkú nostalgiu a vráti nás späť do hudby 80-tych rokov minulého storočia. Sám Mayer na sociálnej sieti zdieľal príspevok, v ktorom stálo: „New music, done the old way“, čo nás len potvrdzuje v tom, že John robí svoju hudbu starými dobrými a overenými spôsobmi, ktoré sa stihol za tie roky naučiť. 

K piesni nám pripravil hneď aj videoklip, ktorý mal premiéru zároveň s vydaním piesne. Ako prekvapenie na nás v závere klipu čaká hlas známej country speváčky Maren Morris, ktorá sa preslávila piesňami „The Middle“ či „The Bones“ a v minulosti spolupracovala aj s hudobníkmi ako Hozier či Zedd. 


SME (v mene spoločnosti Columbia)

Pieseň spolu s videoklipom mala premiéru 4. júna tohto roku. Nezáleží na tom, či ste skálopevní fanúšikovia hudby Johna Mayera, alebo ste jeho meno práve počuli prvýkrát, pieseň „Last Train Home“ si rozhodne nenechajte ujsť!

Viac o téme: #2021 #album #guitar #home #is #John #Last #Maren #Mayer #Morris #music #rock #Sob #soft #train #video #videoklip