V novej piesni od Zia Deer vám jej oči prezradia pravdu

Peter Bittner, koordinátor koncertov FÍHA tralala

4.6.2021 sa na YouTube objavil prvý singel speváčky Zia Deer s názvom: Iba moje modré oči. Vkusná animácia a herecký výkon sú naozaj pastvou pre oči.

Zia Deer, vlastným menom Terézia Jelenová, dostala text piesne k 10. narodeninám od svojej mamy, autorky detskej tvorby Martiny Jelenovej, ktorá stojí za úspešným projektom Fíha tralala. Hudbu vytvoril a zaranžoval Adam Hudec. Kostým vytvorila známa módna návrhárka Zlatica Hujbertová a styling mala na starosti celebritami obľúbená vizážistka Veronika Vargová.

11 ročné dievča si na svoj veľkolepý animovaný klip zarobilo samo a minulo naň všetky úspory. Podľa náročnosti klipu to bola pravdepodobne dosť vysoká čiastka. Pred kamerou stojí mladá speváčka už od 2 rokov, čo je väčšina jej života. Všetky honoráre z natáčaní filmov, videoklipov či moderovania Detských televíznych novín jej rodičia odkladali. Dnes sa môže pýšiť umelecky zaujímavým videoklipom.


Zia Deer

Text piesne hovorí o detskej fantázii, ktorá je častokrát potláčaná prostredím, v ktorom deti vyrastajú. Vo videoklipe sa objavujú aj prvky šikany, ktoré mladá speváčka skúsila na vlastnej koži. Hlavnou myšlienkou piesne je, aby deti snívali s otvorenými očami a plnili si svoje sny. Mladá speváčka má už teraz plný kalendár. V lete so svojou umeleckou rodinou uskutoční koncerty na Slovensku aj v Českej republike.

Viac o téme: #ibamojemodreoci #novinka #singel #ziadeer