Skupina Terapia, pod vydavateľstvom Kali records vydáva ďalšiu novú skladbu

Ľubica Pánčiová

Aj keby to malo už skončiť, neľutujeme ani sekundu! Zdôverujú sa chalani z vydavateľstva Kali records. 

Po úspešných singloch a spoluprácach Milujeme Noc, Highway, či Fajn rain prichádzajú s novinkou Stálo to za to. V osobnej spovedi hodnotia Jurgi a Bonus 15 rokov svojej hudobnej cesty, ktorú vystihuje veta Stálo to za to.

„Keď zhodnotím to koľko času, energie, a iných zdrojov sme do našej tvorby vložili a stále vkladáme, a potom vidíme ľudí, ktorým naša hudba pomáha, idú si ju spolu s nami na koncertoch a podporujú nás, stojí to za to.“ hovorí Jurgi. „Viva la život a hudba, Terapia pre vaše srdcia,“ dodáva Bonus.

O chalanoch zo skupiny Terapia je známe, že si vedia veľmi dobre poradiť s celým procesom tvorby hudby, textu, mixu, s točením aj s finálnym strihom. Inak to nebolo ani pri pesničke Stálo to za to. Tento raz sa ale za kameru postavil a odviedol kus skvelej práce mladý, šikovný, začínajúci kameraman Marek Kovalovský jr., pre ktorého to bola premiéra. A myslíme si, že sa im to spolu naozaj podarilo. Veď si to pozrite sami!


KALI RECORDS

Ako chalani hovoria na svojich sociálnych sieťach, hudbu milujú, makajú stále ďalej a tešia sa konečne aj na koncerty. Ich posledný album a merch s názvom Nech naveky nás spojí nájdete na webe Dezertmusic.

Viac o téme: #kalirecords #novinka #singel #stalotozato #Terapia