GG Magree spája srdečný text s vplyvmi rocku a trapu v novom singli „Loving You Kills Me“

Kamil Kwiatkowski

Po svojom ohromujúcom debute v roku 2020 na Dim Mak skladbou „Nervous Habits“, v ktorej účinkuje Joey Fleming, sa GG Magree vracia k značke Steva Aokiho so svojim novým singlom „Loving You Kills Me“, emotívnym klenotom, ktorý spája účinky rocku a trapu.

Začína to náladovými gitarovými akordami, okamžite presvitá srdečný Magreein hlas v texte, ktorý vykresluje obraz lásky niekoho tak, že to bolí. Silné basy a elektrický drop v pesničke vytvárajú temnú a drsnú prudkosť do inak romantického kontextu. To svetu odkazuje, že GG Magree je oveľa viac ako len ďalší pekný hlas. Známa austrálčanka si urobila meno vďaka drsnému debutu „Frontlines“ so Zeds Dead & NGHTMRE, „Ghost“ s Jauzom alebo „Save My Grave“ so Zeds Dead & DNMO.

GG povedala o svojej inšpirácii k filmu „Loving You Kills Me“: „Som intenzívna milenka. Myslím, že som sa niekde pochovala, keď som napísala ‚Loving You Kills Me‘. Poznáte ten pocit „Chcem s tebou byť, kým nezomriem“ alebo „Milujem ťa tak veľmi, že ťa chcem jesť zaživa.“ To je to, čo milujem a prečo som zrodil film „Loving You Kills Me“. “– GG Magree

Nespochybniteľný talent GG Magree ako DJ, producentky a speváčky / skladateľky z nej urobil trojitú hrozbu v priemysle elektronickej hudby. Prvýkrát sa presadila v roku 2016 svojim vokálnym debutom „Frontlines“ v spolupráci so Zeds Dead & NGHTMRE, ktoré zhromaždili 31 miliónov streamov iba na Spotify.


MrSuicideSheep

GG je tiež dobre známa pre svoj remix piesne „Wish You Were Gay“ od Billie Eilish. V rodnej Austrálii i mimo nej sa Magree stala veľmi vyhľadávanou umelkyňou známou tým, že prináša elektrickú energiu divákom na celom svete. Zďaleka najlepší spôsob, ako zažiť GG Magree, je na jej živej show. Zahviezdila na pódiách známych umelcov ako napríklad Pharrell, DJ Snake, Wu-Tang Clan, Zeds Dead, Virtual Self, Iggy Azalea, NGHTMRE a mnoho ďalších.

Viac o téme: #ggmagree #lovingyoukillsme #novinka #singel