Horúca novinka z Česka, ale aj hollywoodske hviezdy, ktoré sa udomácňujú na VOYO

PR oddelenie skupiny Markíza

Obsah streamovacej služby VOYO sa rozširuje o lákavé akvizičné tituly. Do ponuky pribudla čerstvá novinka od tvorcov dokumentu V sieti a hollywoodske filmy s hviezdnym obsadením.

Horúcou novinkou v ponuke služby VOYO je dokumentárny film Víta Klusáka (V sieti) s názvom 13 minút. Dokument rozpráva príbeh piatich vinníkov dopravných nehôd, ktorí našli odvahu svoju vinu pretaviť do odkazu, ktorý sa stáva nástrojom prevencie. Vít Klusák, rovnako ako pri dokumente V sieti, netradičným a zaujímavým spôsobom poukazuje na ďalší spoločenský problém.

Fanúšikovia hollywoodskych hercov Anne Hathaway a Matthewa McConaugheyho by si určite nemali nechať ujsť mysterióznu drámu Ticho pred búrkou, v ktorej sa životom zničený Baker na zúfalú prosbu svojej exmanželky dostane do hraničnej situácie. Musí sa rozhodnúť, či zabije jej súčasného násilníckeho manžela a ochráni tak ju a ich syna.

V životopisnom trileri Zlo s ľudskou tvárou, hollywoodsky fešák Zac Efron potvrdil, že už dávno nie je sladká hviezda tínedžerských filmov. Vo filme veľmi autenticky a presvedčivo stvárnil jedného z najznámejších sériových vrahov – Teda Bundyho. V snímke sa predstavia aj ďalšie zvučné mená ako napríklad Jim Parsons (Teória veľkého tresku), či skvelý herec John Malkovich alebo Lily Collins (Emily in Paris). Film natočený podľa skutočných udalostí bude mať na VOYO premiéru 18. júna.

Pre rodiny s deťmi je od polovice júna pripravená úspešná animovaná snímka Balerína. Film rozpráva príbeh Félicie, mladej siroty, ktorej najväčšou vášňou je tanec. S najlepším kamarátom utiekla zo sirotinca, aby si splnila sen. Dojímavý a zábavný film o priateľstve a sebadôvere si získal srdcia malých aj veľkých divákov.

Viac o téme: #13minut #Balerína #tichopredburkou #VOYO #zlosludskoutvarou