Lorde sa po 4 rokoch vracia s príjemnou skladbou „Solar Power“

Ak ste si mysleli, že sa novozélandská speváčka Lorde stratila z povrchu zemského, máte čiastočne pravdu. Od roku 2017, kedy vyšiel jej posledný album Melodrama, si dala pauzu od šoubiznisu a viedla normálny, pokojný život každého smrteľníka. Vzdialila sa aj od sociálnych sietí a po 4 rokoch prichádza s úplne novým vesmírom. Fanúšikov znenazdajky, ale zato príjemne prekvapila chytľavou piesňou „Solar Power“, ktorá v sebe nesie nádych leta.

Piesňou chcela vystihnúť pravé leto typické pre Nový Zéland. Vložila doň napr. zvuk cykád a melódia jej prišla na um úplnou náhodou, keď si jedno popoludnie išla zaplávať. Keď prišla domov, okamžite si sadla za klávesy a začala pohmkávať „my cheeks in high colour, overripe peaches“ – slová, ktoré sa nachádzajú aj vo finálnom texte piesne. 

Prvú ukážku z nového albumu, ktorý tiež nesie názov Solar Power, si môžete vypočuť nižšie. Lorde si praje, aby bol jej nový album naším letným spoločníkom. Albumom, ktorý si vypeckujeme cestou na pláž. Má predstavovať prirodzený svet a pripomínať pocity, ktoré máme, keď sme vonku, v prírode a užívame si život. 


UMG (v mene spoločnosti Universal Music New Zealand Limited)

Album „Solar Power“ od Lorde vyjde 21. júna, v deň letného slnovratu na severnej pologuli.

Viac o téme: #klip #letnyhit #Lorde #novinka #solarpower