Petr Janda si nechá od slávnych osobností hádzať peniaze do klobúka. V novom klipe si zahral bezdomovca.

Mgr. Adriána Čahojová, SUPRAPHON a. s.

Jiřina Bohdalová, Martin Dejdar, Aleš Háma, Michal Malátný, Petr Kolář, Antonín Panenka, Jakub Ludvík, česká Miss 2018 Lea Šteflíčková či Marta Jandová alebo manželka Petra Jandu Alice – celá plejáda známych osobností si zahrala v novom klipe skupiny Olympic k piesni „Nemám páru“. Petr Janda v ňom sám hrá bezdomovca a necháva si od nich hádzať peniaze do klobúka…

„Nový klip je o homelesákovi, ktorý nie je homelesákom, ale privyrába si hraním na Václaváku. Hrá clivú pieseň o dievčati, ktoré ho opustilo, a dúfa, že mu okoloidúci hodia nejaké peniaze. Keď sa všetko skončí a publikum sa rozíde, prichádza mercedes so šoférom a vezie ho domov,“ opisuje obsah nového videa Petr Janda.

Skupina Olympic má za sebou i napriek koronakríze rušné obdobie. Posledný album s názvom Kaťata zožal veľké ohlasy u fanúšikov i v médiách. Vo februári nasledoval prvý videoklip z tohto albumu ku skladbe „Pálím tvář“. Teraz prichádza kultová skupina s prekvapivou novinkou. Réžie klipu sa ujali Jiří Vrkoslav a Petr Janda, kamery Petr Kozák a Ondřej Ctibor.

„Do klipu som šla, pretože kedykoľvek by Petr niečo požadoval, tak mu to vždy splním. Je to môj kamarát, som v rodine, keďže som krstnou mamou Anežky, takže sa cítim ako v príbuzenskom vzťahu,“ vysvetľuje svoju účasť herečka Jiřina Bohdalová.

„Petr Janda je taký môj hudobný otec. Sme kamaráti, máme sa radi a zahral som si mladého Petra v muzikále Jak se lítá vzhůru,“ opisuje svoj vzťah k Jandovi moderátor a spevák Aleš Háma.

„Účasťou v klipe legendy sa sám stávam malinkou legendičkou, čo sa nedá odmietnuť,“ uzatvára dôvod svojej prítomnosti herec Martin Dejdar.


SUPRAPHON

Legendárna skupina Olympic na tento rok pripravuje živé vystúpenia, a oslavuje tiež viacero významných jubileí. Basista Milan Broum oslávil nedávno 70. narodeniny a 45 rokov pôsobenia v kapele. Nový klávesák Pavel Březina oslávi onedlho 50-ku. Olympic oslávi budúci rok 60 rokov svojej existencie a Petr Janda 80. narodeniny.

 

Viac o téme: #nemamparu #novinka #Olympic #petrjanda #single