V seriáli Nine Perfect Strangers sa môžeme tešiť na hviezdne obsadenie

Ste fanúšikmi filmového spracovania kníh? Táto otázka je pre mnohých ľudí diskutabilná. Väčšina čitateľov je vždy zástancom knižného príbehu, pretože nám umožňuje lepšie pochopiť konanie postáv, dej a žiadne pasáže nie sú vynechané.

Naopak, pri filmových spracovaniach sa stáva, že režiséri musia veľa scén vynechať, aby sa film nepretiahol na zbytočné 3 hodiny. Niekedy tieto škrty urobia neplechu a dej stráca na zaujímavosti. Samozrejme, existujú prípady, kedy film prekonal očakávania. Záleží to aj od samotného hereckého obsadenia a ich vhodnosti na dané role a samotných tvorcov, ktorí vedia, ako s príbehom naložiť.

Nine Perfect Strangers je príbeh o 9 cudzincoch, ktorí nie sú spokojní so svojím životom. Majú pocit, že potrebujú pomoc a chcú sa nasmerovať na správnu cestu. Prichádzajú teda do wellness rezortu Tranquillium House, ktorý im má zabezpečiť pohodlie a čas na relaxáciu a sebapoznávanie. Záhadná majiteľka Masha, ktorú hrá vynikajúca Nicole Kidman sa však zdá byť trošku čudná. Pobyt v tomto rezorte má návštevníkov premeniť a uzdraviť. Je však Tranquillium House naozaj to, čo si predstavovali? Čo má Masha za lubom a čo sa deje s ľuďmi za zatvorenými dverami?

Podľa všetkých informácií nás dráma nechá na ihlách od začiatku až po koniec. Jej tvorcovia spoločne pracovali aj na seriáli Big Little Lies a samotná Nicole Kidman je okrem hrania hlavnej postavy zapojená aj v procese tvorby seriálu.

Hviezdne obsadenie okrem Nicole Kidman tvorí aj komediálna herečka Melissa McCarthy, Luke Evans, Michael Shannon, Regina Hall a Bobby Cannavale.


Movie Coverage

Dej je založený na knihe od autorky Liane Moriarty z roku 2018. Sami sme zvedaví či bude filmové spracovanie úspešné. Miniséria Nine Perfect Strangers bude zložená z 8 epizód odpremiéruje sa 18. augusta na streamovacej platforme Hulu.

Viac o téme: #dráma #Hulu #lukeevans #melissamccarthy #miniseries #nicolekidman #nineperfectstrangers #novinka