Kryštof dobývajú Halywůd! Ako pozvánku na nový album vydávajú rovnomenný pilotný singel aj s videoklipom.

Tomáš Karpel, Universal Music s.r.o.

Jedna z najpopulárnejších a najúspešnejších kapiel v Českej republike rozhodne nezaháľa a chystá v poradí 8. štúdiový album, na ktorý sa fanúšikovia môžu tešiť už v októbri. Po štyroch rokoch od vydania výročného albumu 25, tak kapela naznačuje, že sa rozhodne nemusíme obávať hudobnej stagnácie. Album nesie symbolický názov Halywůd a partia hudobníkov naňho láka rovnomenným singlom, ktorý je už teraz k dispozícii na všetkých streamingových platformách. Videoklip k nemu bude mať premiéru 28. júna o 19:00 hod. na YouTube.

„Bo svět je Halywůd a v něm chci zářit.“

Nielen o tom bude v novom singli spievať Kryštof. „Americký Halywůd je o snoch. Ten ostravský je o tých, ktorým sa možno nikdy nesplní, ale je dôležité ich mať. A pokojne môžete snívať o tom, že raz budete ako Breďák Pitt.“ O tom všetkom rozpráva pilotný singel Halywůd z produkcie Armina Effenbergera, ktorý vzišiel z pera frontmana kapely Richarda Krajča rovnako ako ostatné pripravované novinky z nového albumu. Na ňom sa okrem známych hitov ako Hvězdáři, Milan Baroš, Hned teď alebo Vánoční s Karlom Gottom, objaví aj sedem úplne nových piesní.

Nový videoklip sa nakrúcal v Chrášťanoch neďaleko Prahy, kde sa o kapelu Kryštof skvele postaral tím režiséra Jakuba Mahdalu (Jakobyfilms). Jakub Mahdal je jedným z najvyťaženejších kreatívnych videoproducentov v Česku, čo odráža aj jeho profesionálny prístup, ktorý si frontman kapely Richard Krajčo pochvaľoval. „Kuba je profík. Od chvíle, kedy sme si schválili scenár išlo všetko v jeho „réžii“. Je to ostrieľaný tvorca, takže sme si iba užívali role „hercov“ a počúvali pokyny pána režiséra,“ vraví Krajčo a dodáva, že pri nakrúcaní panovala skvelá atmosféra. „Jakub má okolo seba super tím a nám sa pokúsili natáčanie, čo najviac spríjemniť,“ okomentoval na záver Richard Krajčo.


KRYŠTOF

Koncerty Kryštof Leto 2021
3.7. Brno
10.7. Litvínov
17.7. Strážnice
24.7. Olomouc
31.7. Trutnov
7.8. České Budějovice
14.8. Konopiště
21.8. Loket
28.8. Holýšov

Viac o téme: #Halywůd #Kryštof #novinka #singel