Maroon 5 spolu s novým albumom vydávajú videoklip k piesni „Lost“

Viete, aká je jediná negatívna vlastnosť americkej pop rockovej skupiny Maroon 5? Ich neschopnosť urobiť zlú pesničku. Veď si len skúste spomenúť. „Girls Like You“, „Sugar“, „Animals“ alebo ich staršie hity „She Will Be Loved“ či „Moves Like Jagger“. Už od roku 2002, kedy vyšiel ich debutový album Songs About Jane nevydali jedinú pesničku, z ktorej sa nestal hit. A v roku 2021 sa pre nich nič nemení.

Vydávajú nový album JORDI pomenovaný po ich bývalom manažérovi, ktorý zomrel v roku 2017. Touto cestou si ho chceli uctiť a navždy uchovať vo svojich spomienkach prostredníctvom hudby. Frontman skupiny Adam Levine na svoj Instagram napísal: „Túto vec sme vybudovali spoločne. Časť mňa už navždy ostane prázdna. Stále sa snažím naučiť, ako sa vysporiadať so stratou. Jediné, čo môžem urobiť, je držať ho pri sebe a ctiť si ho najlepším spôsobom, ako viem. Chýba mi každý jeden deň. A som hrdý na to, že som jeho meno vryl do histórie tejto kapely, ktorú pomáhal budovať od základov … na každom kroku.“

V albume sa nachádzajú piesne „Beautiful Mistakes“ s Megan Thee Stallion, „Seasons“, „Nobody’s Love“ a aj „Lost“, na ktorú pred pár dňami vydali videoklip.


UMG (v mene spoločnosti Interscope Records*); UMPG Publishing a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)

Videoklip k piesni „Lost“ sa odohráva v pochmúrnom prostredí na opustenej pláži, kde sa Adam Levine stretáva s morskou pannou. Po dlhej dobe v ňom vidíme aj ostatných členov kapely. Zaručujeme vám, že si refrén budete pospevovať celý deň.

Viac o téme: #album #Jordi #klip #Lost #maroon5 #novinka #pop #rock