Poriadna dávka ženskej energie v novej piesni od Becky Hill a David Guetta!

Britská speváčka Becky Hill a najznámejší DJ na svete David Guetta hlásia: „Pripravte sa. Vycibrite svoje tanečné schopnosti a naučte sa slová našej novej piesne „Remember“, nech si ju potom spoločne zaspievame na nejakej párty!“

Zdá sa, že sa svet začína opäť pomaličky dávať do normálu. Nechceme nič zarieknuť, ale veríme, že sa toto leto dočkáme nejakých nadupaných párty. No a na žiadnej poriadnej párty nesmú chýbať hity od Davida Guettu alebo Becky Hill! Je celkom zvláštne, že táto dvojica spolu doteraz ešte nespolupracovala. Becky Hill vystrelila v roku 2014 s piesňou „Gecko (Overdrive)“ s Oliverom Heldensom. Odvtedy ju všetci vidia len vo sfére elektronickej hudby. Becky má veľmi špecifický a silný hlas, ktorý sa dokonale hodí do každej tanečnej piesne. Dôkazom je niekoľko známych hitov s viacerými poprednými djs ako Sigala, Meduza či Wilkinson.


UMG (v mene spoločnosti Polydor Records); AMRA, Shapiro Bernstein, Spirit Music Publishing

Nový videoklip k piesni „Remember“ doslova zaváňa ženskou energiou. Becky Hill je v ňom obklopená kamarátkami, s ktorými si spoločne užíva babskú jazdu. Farebné prostredie a ich outfity naznačujú, že pieseň je ako stvorená na užívanie si letných dní!

Podľa všetkých informácií sa skladba objaví na novom albume Becky Hill. Vypočuť si ju môžete nižšie.

Viac o téme: #beckyhill #britskaspevacka #davidguetta #DJ #edm #klip #novinka #Remember #spolupráca