IMT Smile rozbehli koncertnú sezónu, a pridávajú letný singel PEACEFUL VILLAGE

Tomáš Karpel, Universal Music s.r.o.

Skupina IMT Smile odštartovala minulý víkend svoje IMT SMILE SUMMER TOUR 2021 fantastickými koncertami v Bratislave a tiež v Banskej Štiavnici. Nielen megahity v nových aranžmánoch ale tiež novinky z albumu SRDCE ROZUM BOUELEVARD podporili fantastickú atmosféru koncertu.

To že skupina IMT Smile patrí k tým najúspešnejším zo slovenskej hudobnej scény podčiarkuje aj fakt, že album „Budeme to stále my“ dosiahol na dvojitú platinu za predaj albumu. „Je to album z roku 2018, a tento status už dosiahol skôr, ale teraz si ho môžeme prevziať za účasti našich fanúšikov, lebo je to aj vďaka ním. Tento album v našej kapele veľa zmenil, dá sa povedať, že skoro všetko, a ako vidno, k lepšiemu“ povedal Ivan Tásler pri preberaní double platinového albumu.


IMT Smile

Okrem toho pripravili nový videoklip ku skladbe Peaceful Village, kde spolu s IMT Smile spieva Jamajčan Winston Reedy. „Pieseň je o jednej pláži a dedine v Kambodži, v ktorej sme boli spolu aj ako kapela a kde sme dokonca zahrali na miestnom markete. No za pár rokov sa z toho krásneho miesta, stalo vďaka necitlivým developerom, jedno veľké stavenisko. No duša toho miesta žije ďalej a o tom je tento song. Pieseň vznikla od začiatku v angličtine, a preto sme sa rozhodli na základe odporúčania pre jamajského speváka žijúceho v Londýne, a volá sa Winston Reedy“ uzatvára príbeh skladby Peaceful Village Ivan Tásler.

Viac o téme: #imtsmile #imtsmilesummertour2021 #ivantasler #novinka #peacefulvillage #platinovyalbum #singel #srdcerozumbouelevard #winstonreedy