Oscarová Octavia Spencer sa predvedie v psychologickom horori „Ma“

IMDB, WIKIPEDIA

Osamelá žena sa spriatelí so skupinou tínedžerov a rozhodne sa ich nechať usporiadať párty u nej doma. Len čo si deti myslia, že ich šťastie už nemôže byť lepšie, začnú sa diať veci, ktoré ich prinútia spochybniť úmysel ich hostiteľky.

Film o pomste sleduje ženu Sue Ann (Octavia Spencer), ktorá bojuje so spoločenským odmietaním, tlakom vrstovníkov a šikanovaním. Keď stretne skupinu tínedžerov, veci sa začnú zhoršovať. Napriek ich vekovým rozdielom je Sue Ann pozvaná do ich skupiny, aby im kupovala alkohol. Spočiatku je to zábava pre Sue Ann, ktorá si začne hovoriť Ma. Jej priateľstvo so stredoškolákmi jej dáva príležitosť byť spoločenskou a dostáva pozvania na večierky. Počas víkendov je však pre ňu čoraz ťažšie opustiť svojich nových priateľov. Nakoniec sa u nej objaví obsedantná fixácia na skupinu. Účasť rodičov jej priateľov tiež spúšťa traumu z minulosti. Tento vývoj potom vedie k násiliu.


Universal Pictures

Tínedžerka Maggie Thompson (Diana Silvers) sa presťahuje so svojou matkou Ericou do svojho rodného mesta v Ohiu, aby tam začali nový život. Maggie sa čoskoro spriatelí so skupinou tínedžerov zo strednej školy a tiež so sympatickou Sue Ann, ktorá pracuje v miestnom obchode so zvieratami. Sue Ann pozve tínedžerov na drink a párty u nej doma…

Viac o téme: #horor #Ma #octaviaspencer #psychologický #triler