Prichádza druhá séria dokumentu „The Movies That Made Us“

„The Movies That Made Us“ je fantastický dokument o všetkých veciach, ktoré sa stali v zákulisí a počas natáčania špičkových filmov, ktoré nás nejakým spôsobom ovplyvnili.

V prvej sérii tohto dokumentu, ktorý vyšiel 29. novembra 2019, ste si mohli pozrieť zákulisie a momenty nakrúcania hollywoodskych trhákov „Dirty Dancing“, „Die Hard“, „Home Alone“ a „Ghostbusters“. Vianočná medziséria mala názov „The Holiday Movies That Made Us“. Na Netflixe sme si ju mohli pozrieť od 1. decembra 2020 a obsahovala dva vianočné špeciály – „Elf“ a „The Nightmare Before Christmas“.

A teraz je tu konečne 2. séria, ktorú môžete vidieť od 23. júla 2021, a to výhradne na Netflixe. Bude mať tiež 4 epizódy ako prvá séria. Opäť to budú filmy z 80 – 90. rokov. Pozrime sa ktoré to budú.


Netflix UK & Ireland

„Jurský park“, ktorý vyšiel v roku 1993, bol dokonalým starým klasickým filmom, ktorý si ľudia absolútne obľúbili a radi si ho pozrú aj dnes. Figurovali v ňom výborní herci ako Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum či Samuel L. Jackson. Film režíroval Steven Spielberg.

Romantický film „Pretty Woman“ vyšiel v roku 1990 a v tej dobe to bolo niečo nové. V hlavných roliach sa predstavili Julia Roberts a Richard Gere. Film režíroval Garry Marshall.

„Back to the Future“ vyšiel v roku 1985 v réžii Roberta Zemeckisa. Tento film mal v tom čase najvyššiu sledovanosť. Po sláve prvej časti boli natočené ešte dve úspešné pokračovania.

Film „Forrest Gump“ sme mohli vidieť na striebornom plátne prvý krát v roku 1994 s hviezdami Tomom Hanksom a Robinom Wrightom. Tento film je jedným z najobľúbenejších filmov všetkých čias. Režíroval ho Robert Zemeckis.

Dokumentárna séria „The Movies That Made Us“ pobaví každú vekovú katégóriu. Je to zábava pre celú rodinu a vyvolá vo vás potrebu si ich pozrieť znovu. 🙂

Viac o téme: #8090-roky #dokumentarny #film #momentyznakrucania #seriál #themoviesthatmadeus #zákulisie