Pán profesor začne opäť vyučovať už od septembra, prináša aj exkluzívnu kolekciu oblečenia

Lukáš Kočišek, PR oddelenie skupiny Markíza

Najúspešnejší pôvodný seriál uplynulej sezóny sa vracia na obrazovky TV Markíza s novými časťami. Fanúšikov nepochybne poteší aj možnosť zakúpiť si originálne darčekové predmety.

Seriálový megahit Pán profesor si aj túto jar doslova podmanil divákov televízie Markíza a stal sa suverénne najsledovanejším programom vlastnej tvorby v rámci celého slovenského trhu. Už od septembra sa preto jeho početní fanúšikovia môžu tešiť na nové časti 3. série, ktorá prinesie ešte viac epizód, než tomu bolo v minulosti.

Nekonvenčný stredoškolský učiteľ Samo Vozár v jedinečnom stvárnení Tomáša Maštalíra, bude riešiť nielen ďalšie problémy svojich študentov, ale aj tie svoje. Ako sa bude ďalej vyvíjať jeho vzťah s kolegyňou Klaudiou (Gabriela Marcinková)? Hereckým hviezdam najvyššieho kalibru v seriáli zdatne sekundujú mladé nádejné talenty ako Martin Klinčúch, Adam Bardy, či Krištof Králik.

„Pán profesor si získal masívnu popularitu naprieč všetkými vekovými kategóriami a vo veľkom pritiahol k obrazovkám aj mladšie publikum, ktoré je čoraz náročnejšie osloviť klasickým lineárnym vysielaním. Nové časti prinesú ďalšie pútavé príbehy, viacero prekvapení, ako aj zaujímavé nové postavy, ktoré obohatia dej,“ prezradil Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu skupiny Markíza.


Televízia Markíza

Čakanie na štart premiérovej série si fanúšikovia Pána profesora môžu spestriť vďaka úplne novej kolekcii oblečenia, ktorá vznikla v spolupráci značky LOVE THEM a TV Markíza a aktuálne už je dostupná v Markíza shope. Vybrať si môžu z dvoch verzií originálnych tričiek s názvom „SMILEY x Pán profesor“ s modrou alebo žltou potlačou. Tričká sú unisexové a k dispozícii sú veľkosti od S po XL.

V promo kampani na podporu predaja nových tričiek účinkujú herec z Pána profesora a aktuálny víťaz šou Tvoja tvár znie povedome Martin Klinčúch a tanečníčka Monika Sakmanová.

Viac o téme: #gabrielamarcinkova #panprofesor #seriál #tomasmastalir #tvmarkiza